Mετά από την Bella Hadid, η γιαγιά του Simon Porte Jacquemus είναι το κομψό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του.

Ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας έβαλε τη δική του γιαγιά, Liline, να πρωταγωνιστήσει στην τελευταία φωτογράφισή του εν μέσω καραντίνας με τη νέα του μούσα να ποζάρει στο Instagram ντυμένη με ένα λευκό κοστούμι με ροζ σκουλαρίκια, ένα πράσινο φόρεμα με spaghetti straps, και ένα από τα signature καπέλα του εγγονού της.

@jacquemus

Σε μια από τις λήψεις, η Liline κάθεται σε ένα τραπέζι από φελλό γεμάτο με τις μικροσκοπικές τσάντες Le Chiquito του Jacquemus, ενώ σε μια άλλη φοράει ένα κοστούμι σε hot pink απόχρωση ενώ κρατάει μια αγκαλιά από ψάθινες τσάντες.

@jacquemus

Στις νέες αυτές εικόνες,  η Liline ενσωματώνει αυτό το αβίαστο, παριζιάνικο στυλ για το οποίο η μάρκα έχει γίνει γνωστή. Ο Jacquemus μάλιστα τράβηξε τις υπέροχες φωτογραφίες του ο ίδιος (και πιθανώς από απόσταση ασφαλείας).  Οι εμφανίσεις συμπληρώθηκαν με αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου με χρωματιστό φακό και platform sandals δίνοντας μια επιπλέον fashionable πινελιά.

@jacquemus

Το απροσδόκητο casting του απέδειξε τελικά δύο πράγματα: ότι το στυλ δεν έχει όριο ηλικίας και ότι ο Jacquemus σαφώς κληρονόμησε  το καλό του γούστο.

@jacquemus

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below