Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Moschino με την H & M είναι σχεδόν εδώ και τελικά έχουμε την πρώτη ματιά στην απίστευτη διαφημιστική καμπάνια στη οποία πρωταγωνιστεί η Gigi Hadid.

Σε μια σειρά από νέες φωτογραφίες που αποκάλυψε το WWD, βλέπουμε τη χρωματική παλέτα της συλλογής. Με ασημένια, χρυσά και ιριδίζοντα υφάσματα, να έρχονται σε αντίθεση με πολλά ουδέτερα χρώματα, πιθανότατα θα θέλετε όλα τα εντυπωσιακά κομμάτια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τις 8 Νοεμβρίου, αλλά όπως συνέβη και με τις άλλες συνεργασίες της H & M με μεγάλους σχεδιαστές μόδας, είναι πιθανό να ξεπουλήσουν πολύ γρήγορα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη H&M (@hm) στις

Η Gigi Hadid βρίσκεται στο επίκεντρο της συλλογής ενώ η ίδια βοήθησε τον Jeremy Scott να ανακοινώσει τη συνεργασία μέσω του video chat, στο φεστιβάλ Coachella τον Απρίλιο του 2018. Φυσικά δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το μοντέλο είναι ιδανικό για την ξεχωριστή αυτή συλλογή:

Η H & M αμέσως επιβεβαίωσε την είδηση και γράφοντας στο Instagram: “Σας είπαμε να περιμένετε- και τώρα μπορούμε τελικά να σας πούμε. Συνεργαζόμαστε με το πιο διασκεδαστικό και χαρισματικό label μόδας, @MOSCHINO”.

Το επίσημο δελτίο Τύπου για τη συναρπαστική συνεργασία χαιρετίζει “την ιταλική μάρκα στην οποία ο Jeremy Scott έχει εγχύσει μια νέα ποπ ενέργεια από τότε που έγινε Creative Director το 2013.” Οι φίλοι του οίκου μπορούν να περιμένουν “ζωντάνια, παιχνίδι και χιούμορ” από τη συλλογή υψηλών προδιαγραφών του Moschino, με “ένα πλήρες φάσμα από αξεσουάρ και μερικές επιπλέον εκπλήξεις”.

Προηγούμενοι σχεδιαστές που συνεργάστηκαν με την H & M είναι οι Balmain, Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Alexander Wang, Versace, Erdem και Marni.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below