Γάμος. Μια ταινία με δύο πρωταγωνιστές και πολλούς σημαντικούς φίλους που όλοι μαζί περιμένουν ανυπόμονα για έναν ολόκληρο χρόνο την μεγάλη πρεμιέρα.

Στην ταινία της ζωής σου, την οποία έχεις εσύ σκηνοθετήσει, οι αγαπημένοι σου άνθρωποι στολίζονται, ετοιμάζουν τα καλοραμμένα τους ρούχα, γυαλίζουν τα καλά τους παπούτσια και φορούν το πιο λαμπερό τους χαμόγελο για να τιμήσουν τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής σου. Άλλωστε, η προετοιμασία είναι τόσο σημαντική όσο και το ίδιο το ραντεβού με το “forever”!

Μερικές ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, είναι η στιγμή της νύφης να χαλαρώσει και να απολαύσει τις πολύτιμες λεπτομέρειες του γάμου που σχεδίαζε μαζί με την Wedding Planner της όλο το προηγούμενο διάστημα. Tόσα μικρά, αλλά σημαντικά κομμάτια που συνέλεγε, ήρθε η ώρα επιτέλους να συναντηθούν και σαν μια συμφωνική ορχήστρα να συνθέσουν το κρεσέντο που θα δονείται στο μυαλό και την καρδιά όλων για πάντα.

Ακριβώς όπως στην prova generale μιας σημαντικής παράστασης, το να συναντήσεις το επιτελείο που θα σε πλαισιώσει στη μεγάλη σου ημέρα είναι ανεκτίμητο. Οι έμπιστοι σου άνθρωποι θα υποστηρίξουν όλη την παραγωγή απο τα παρασκήνια και δεν θα χρειαστεί παρά μόνο ένα βλέμμα για να συνεννοηθείς μαζί τους, όσο εσύ θα απολαμβάνεις ξέγνοιαστη τις μαγικές και ανεπανάληπτες στιγμές του γάμου.

Έρχεται, λοιπόν, η στιγμή που τα πάντα είναι σε τάξη: Οι ευθύνες έχουν -επιτέλους!- επιμεριστεί και είναι η ώρα της νύφης να κακομάθει τον εαυτό της με ένα φίνο ποτήρι σαμπάνιας, ενώ ξαναβλέπει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεγάλη μέρα.

Η στιγμή που προβάρει το νυφικό της είναι ιεροτελεστία, γι’ αυτό η μέλλουσα νύφη αφιερώνει στον εαυτό της όλο τον χρόνο και την προσοχή που αξίζει, για να την απολαύσει.

Το καλοραμμένο cocktail φόρεμα και το νυφικό του αγαπημένου της σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια απο την Bridal Pret-a-Porter συλλογή του, είναι πέρα απο κάθε της φαντασία. Θηλυκά και κομψά, και τα δύο φτιαγμένα απο ολόλευκο ρασμίρ μετάξι, αλληλοσυμπληρώνονται με αρμονία… Μια ωδή στην ανεπιτήδευτη θηλυκότητα! Όπως ακριβώς και οι γόβες: Ένα χειροποίητο λευκό σατέν ζευγάρι, διακοσμημένο με εκλεπτυσμένους φιόγκους. Ιδανικές για να συμπληρώσουν και να αναδείξουν τα παραμυθένια φορέματα.

Το make-up και τα μαλλιά της επιλέγει να είναι φυσικά και μοντέρνα, χωρίς περιττό βάρος αλλά με ανόθευτη χάρη, σε αρμονία με τον ρομαντικό χαρακτήρα των ρούχων.

Η αγαπημένη της λεπτομέρεια, είναι το νυφικό της μπουκέτο! Πάντα ήθελε να θυμίζει τον κήπο του Claude Monet. Μια απαλή επιλογή απο τριαντάφυλλο, κρίνο, ρανούγκουλο, αστίλβη, wax, βάντα ορχιδέα και ευκάλυπτο cyrenea συνθέτει ένα ποικιλόχρωμο, πλούσιο και ελεύθερο μπουκέτο που αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα και το πάθος της.

Η αγάπη της για τα λουλούδια και τον ουρανό αντανακλώνται στην τριώροφη τούρτα, με όλα αυτά τα ντελικάτα τρισδιάστατα άνθη που μοιάζουν έτοιμα να φτερουγίσουν προς τα σύννεφα. Όπως όλες αυτές οι αγαπημένες στιγμές του γάμου… Θα πετάξουν ψηλά και θα μεταμορφωθούν σε αναμνήσεις ζωής!

Οι φάκελοι, τα προσκλητήρια, όλο το stationery διαπνέονται από κομψή επισημότητα. Το σαμπανιζέ χαρτί Skin Ιταλίας 900 γραμμαρίων με τη βελούδινη αφή, έχει στολιστεί με λεπτομέρειες rose gold foil, ενώ το βουλοκέρι με τα μονογράμματα του ζευγαριού μοιάζει και αυτό να επισφραγίζει τον δεσμό του ζευγαριού.

 

Ό,τι ονειρευόταν από μικρό κορίτσι, βρίσκεται τώρα μπροστά στα μάτια της και εκείνη είναι εκεί για να το απολαύσει. Πιο σίγουρη από ποτέ για τη μεγάλη της απόφαση, πιο έτοιμη απο ποτέ για τη λαμπερή “πρεμιέρα”!

Αποσπά ένα τριαντάφυλλο από το μπουκέτο, βυθίζεται στο βελούδινο καναπέ, κλείνει τα μάτια και φέρνει στο νου τα λόγια του “Μικρού Πρίγκιπα”:  “Είναι ο χρόνος που ξοδεύεις στο τριαντάφυλλο σου, που κάνει το τριαντάφυλλο σου τόσο σημαντικό…”

 

Φωτογραφία, Παραγωγή & Styling: Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης http://www.michailphotography.com/ @michailphotography_com

Wedding Planner: Rock Paper Scissors Events https://rpsevents.gr/ @rockpaperscissorsevents

Cocktail φόρεμα, Νυφικό, Παπούτσια, Location: Vassilis Zoulias https://vassiliszoulias.com

Bridal Make-up & hair: Katerina Theocharis www.theocharis-makeup.com @theocharismakeup

Bridal Bouquet: Pavlos The Flower Workshop https://pavlosworkshop.eu @pavlos_the_flower_workshop

Wedding Cake: The Cakers www.thecakers.gr @thecakersgr

Stationary: Atelier Invitations www.atelier-invitations.gr @atelier_invitations

Model: Anastasia Perraki

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below