Με αφορμή την 300ης επέτειό του ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας επισκέφτηκαν το βασιλικό εργοστάσιο ταπισερί στη Μαδρίτη, το οποίο ιδρύθηκε από τον Felipe V το 1721. Είναι ο κορυφαίος ιστορικός κατασκευαστής στον τομέα των υφασμάτων πολυτελείας και αποκατάστασης χαλιών και ταπισερί.

Splash News

Η βασίλισσα Λετίσια φορούσε μια κομψή μαύρη μεταξωτή μπλούζα από την γαλλική εταιρεία Sandro, την οποία συνδύασε με μια καρό μάλλινη φούστα από την Massimo Dutti (προηγούμενης σεζόν). Τα αξεσουάρ με μαύρο χρώμα ολοκλήρωσαν την κομψή, θηλυκή εμφάνισή της: η τσάντα “Marché” της Nina Ricci και οι γόβες “BB Snakeskin” του Manolo Blahnik.

Silk shirt blouse with V-neck € 97.5, Sandro

 

Μια μαύρη μεταξωτή μπλούζα, είτε με κέντημα λουλουδιών, λεπτομέρειες από δαντέλα ή ένα ιδιαίτερο κόψιμο, είναι το απόλυτο απαραίτητο κομμάτι για κάθε ντουλάπα. Το μοντέλο της Sandro (τώρα 97,50 ευρώ αντί για 195 ευρώ), είναι ιδιαίτερα διαχρονικό και κομψό χάρη στο κλασικό πατρόν του – και ως εκ τούτου είναι πιθανό να εξαντληθεί σύντομα. Φόρεσε το δικό σου με ψηλόμεσες φούστες, είτε μίνι είτε midi, ψηλόμεσα σορτς και για ένα πιο casual lool με ένα wide leg τζιν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below