Η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ τελευταία – στην πραγματικότητα, κράτησε την πρόσφατη εγκυμοσύνη της μακριά από τη δημοσιότητα και μόλις πρόσφατα άρχισε να μιλάει για τον 7 μηνών γιο που απέκτησε με τον σύντροφό της Τζέιμι Λίντεν. Με την τελευταία της φωτογράφιση όμως, η ηθοποιός στέλνει ένα μήνυμα στις νέες μητέρες.
Η ΜακΆνταμς εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού  Girls. Girls. Girls. όπου φωτογραφήθηκε από την Claire Rothstein, ιδρύτρια και συντάκτρια της έκδοσης. Στο editorial μόδας, φορούσε σχεδιαστές όπως  Adam Selman, Cushnie, και Bulgari – ενώ σε μια εικόνα, ποζάρει με Versace και θήλαστρα το στήθος. Η φωτογράφος μοιράστηκε την ιστορία στο προσωπικό της Instagram.

“Προφανώς η #rachelmcadams είναι πανέμορφη και ήταν κυριολεκτικά όνειρο η συνεργασία μαζί της. Η φωτογράφιση όμως πραγματοποιήθηκε περίπου 6 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, έτσι ανάμεσα στις λήψεις χρησιμοποιούσε το θήλαστρο καθώς θήλαζε ακόμα εκείνη την περίοδο”, έγραψε η Rothstein στη λεζάντα. “Είχαμε μια αμοιβαία διαφωνία σχετικά με το ποια από τις δύο είχε την ιδέα για τη συγκεκριμένη λήψη, αλλά εγώ είμαι ακόμα βέβαιη ότι ήταν η δική της, πράγμα που με κάνει να την αγαπώ ακόμα περισσότερο”.

Ο θηλασμός είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο και δεν μπορώ να φανταστώ γιατί ή πώς είναι να κρύβεσαι ή να φοβάσαι να το κάνεις”, συνέχισε η Rothstein.” Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια εξήγηση, απλά ήθελε να δείξει αυτό εκεί έξω, και αν καταφέρει να αλλάξει έστω και λίγο και την αντίληψη ενός ατόμου για κάτι τόσο φυσιολογικό, τόσο καταπληκτικό, τότε είναι πραγματικά σημαντικό. ”

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below