Τι θα μπορούσε να είχε η Rihanna στην μικροσκοπική τσάντα της; Ενα κραγιόν; Συνδετήρες; Ο,τι και αν είχε μέσα, η ίδια η τσάντα ήταν δύσκολο να εντοπιστεί στην πρόσφατη εμφάνιση της στην πατρίδα της, τα Barbados. Η μίνι δημιουργία σχεδιάστηκε από τον Simon Porte Jacquemus για την άνοιξη του 2018, μια συλλογή που περιείχε αρκετές τσάντες σε μεγέθος γροθιάς. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Jacquemus είναι γνωστός για τις παράλογες διαστάσεις που δίνει στα αξεσουάρ του, όπως συνέβη με τα καπέλα της προηγούμενης ανοιξιάτικης συλλογής του, ή στη συγκεκριμένη περίπτωση τις τσάντες σε μεγέθη που θα ταίριαζαν σε μια κούκλα που λάνσαρε για την άνοιξη του 2018.
Τώρα, αυτό που την έκανε ακόμα πιο δύσκολο να φανεί ήταν το χρώμα του ρούχου της: Και τα δύο κομμάτια ήταν σε μια σχεδόν ίδια κίτρινη απόχρωση.

Μάλιστα το φόρεμα ήταν custom-made δημιουργία είδικά για τη badgal από το label Hellessy και το είδαμε στο runway της άνοιξης του 2018, σύμφωνα όμως με εκρόσωπο του brand η ομάδα της Rihanna ζήτησε το χρώμα ειδικά για το ταξίδι της στα Barbados.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below