Το Σαββατοκύριακο η Σαρλότ Κασιράγκι παντρεύτηκε τον Γάλλο παραγωγό ταινιών, Ντιμίτρι Ρασάμ. Το ζευγάρι έχει ήδη έναν γιο, τον επτά μηνών Μπαλτάζαρ, ενώ και οι δύο- Κασιράγκι και Ρασάμ έχουν από ένα παιδί ο καθένας από προηγούμενες σχέσεις τους. Και τα τρία παιδιά τους φέρεται ότι ήταν παρόντα στη γαμήλια τελετή.
Η Κασιράγκι είναι η κόρη της Καρολίνα, Πριγκίπισσα του Ανοβέρου κι εγγονή της Γκρέις Κέλι ενώ ο γάμος της με τον Ρασάμ πραγματοποιήθηκε σε μια τελετή στο παλάτι του Πριγκηπά του του Μονακό, όπου η Κέλι  παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Ρενιέ το 1956.

Για την ξεχωριστή περίσταση, η Κασιράγκι επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα Saint Laurent. Το γκρι μπροκάρ φόρεμα σχεδιάστηκε από τον Anthony Vaccarello για τον Saint Laurent και ήταν διακοσμημένο με φιόγκους στο μπροστινό μέρος:

Η δεύτερη νυφική εμφάνιση της Κασιράγκι ήταν με ένα εκπληκτικό λευκό στράπλες φόρεμα Chanel με ένα V-cut στο ντεκολτέ, τονισμένη μέση και πιέτες. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα προς τα πίσω και τυλιγμένα σε ένα bob που θύμιζε παλιό Χόλιγουντ κι ένα διαμαντένιο κολιέ Cartier από τη συλλογή της Γκρέις Κέλι κοσμούσε το λαιμό της:

Félix Dol-Jersey/Prince’s Palace of Monaco

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below