Τώρα που έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που η Scarlett Johansson ανακοίνωσε τον αρραβώνα της, ήρθε και η στιγμή να μας δείξει και το δαχτυλίδι της. Η ηθοποιός βρέθηκε στο Comic-Con το Σαββατοκύριακο και οι εξαιρετικά αναμενόμενες ειδήσεις της νέας ταινίας Black Widow της Marvel ήρθαν σε δεύτερη μοίρα όταν οι fans έριξαν μια ματιά στο εντυπωσιακό κόσμημά της. Το δαχτυλίδι αρραβώνων της είναι 11 καρατίων και αξίζει περισσότερο από μια Ferrari.

Getty Images for Disney

Το διαμάντι είναι καφέ χρώματος, κομμένο σε σχήμα αχλαδιού και αρκετά μεγάλο ώστε να σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς το κομψό και λεπτεπίλεπτο δάχτυλο της ηθοποιού θα το στηρίζει για το υπόλοιπο της ζωής της.

Ο εκθαμβωτικός πολύτιμος λίθος είναι στερεωμένος σε ένα εκκεντρική μαύρη στεφάνη και υπολογίζεται στα 11 καράτια (για να το δείτε αναλογικά, της Meghan Markle εκτιμάται ότι είναι 6.5 καρατίων). Και είναι τόσο μεγάλο που κυριολεκτικά καταλαμβάνει ολόκληρο το διάστημα ανάμεσα στις αρθρώσεις.

Getty Images

Τον Μάιο, έγινε γνωστή η είδηση ότι η ίδια και ο Colin Jost, που ίσως γνωρίζετε από το “Weekend Update” του Saturday Night Live, αρραβωνιάστηκαν μετά από δύο χρόνια σχέσης. Εκτός από τις περιστασιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, οι δύο τους έχουν διατηρήσει χαμηλό προφίλ όσον αφορά τη σχέση τους. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο όμως και για το γούστο τους στα κοσμήματα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below