Η μαγεία της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι δεν μπορεί να υποτιμηθεί και ειδικά αν βρίσκεστε στο front row ενός από τα μεγαλύτερα σόου της εβδομάδας μόδας. Όταν η πρωταγωνίστρια της σειράς  Big Little Lies αποφάσισε να κατευθυνθεί προς την Πόλη του Φωτός για να δεί τη νέα συλλογή του Ολιβιέ Ρουστέινγκ  για τον Balmain, ήξερε ότι πραγματικά θα το απολάμβανε. «Όταν ξυπνάω κάθε μέρα, το στυλ του Balmain είναι αυτό που νομίζω ότι έχω», δήλωσε η Γούντλεϊ μετά την επίδειξη. “Τότε κοιτάω κάτω και θυμάμαι ότι φοράω απλα μια αθλητική φόρμα.”

Η Γούντλεϊ μπορεί να κρατάει τα πράγματα casual στoν ελεύθερο χρόνο της αλλά το Παρίσι της πρόσφερε την ευκαιρία να ζήσει τα στυλιστικά της όνειρα. Με τη βοήθεια της ενδυματολόγου Μικαέλα Ερλάντζερ, της make-up artist Κέλσι Ντίνιχαν και του κομμωτή Μπεν Τάλμποτ η ηθοποιός διασκέδασε μεταφέροντας την χαρακτηριστική πολυτέλεια του Ρουστέινγκ, στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Πηγαίνοντας στο ξενοδοχείο Espace Champerret όπου ο “στρατός” του Balmain περπάτησε φορώντας την τελευταία συλλογή του σχεδιαστή, η Γούντλεϊ επέλεξε να φορέσει την εκδοχή του Ρουστέινγκ στο acid wash τζιν.

Για τη Γούντλεϊ, η οποία επαίνεσε τον Ρουστέινγκ για την ακεραιότητα, τη δημιουργικότητα και τις δεξιότητες στο χορό, οι 48 ώρες της στον κόσμο του Balmain ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ. “Αν ξέρατε πόσο ξεχωριστός είναι, θα καταλαβαίνατε πόσο τυχερή ένιωσα δίπλα του, φορώντας τη μεγαλοφυία του”, είπε.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below