Αλλη μια ημέρα στην εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, άλλη μια μεγάλη statement στιγμή. Για μια βραδιά έξω στην πόλη, η Selena Gomez επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της σε μια πλούσια αλογοουρά που μεταμόρφωσε μια στιγμή ομορφιάς σε ένα αιχμηρό μήνυμα.

Μαζί με μια γαλλική πλεξούδα που ξεκινούσε από την κορυφή του κεφαλιού της και κατέληγε στη βάση της κομψής κοτσίδας της, η Γκόμεζ είχε τοποθετήσει στα μαλλιά της και ένα κλιπ από στρας που σχημάτιζε την απλή αλλά δυνατή λέξη, «άσχημη».

Splash News

Η επιλογή του αξεσουάρ ήταν προφανώς μια αναφορά στα αρνητικά σχόλια σχετικά με την εμφάνισή της social media και πιο συγκεκριμένα η ίδια η λέξη που ο Stefano Gabbana χρησιμοποίησε για εκείνη στο λογαριασμό του στο Instagram νωρίτερα φέτος, μια κίνηση που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις από το κοινό της.

Αν οι λέξεις έχουν τη δύναμη να βλάψουν ή να ανακουφίσουν, το τελευταίο look της Gomez ήταν μια μαεστρική κίνηση για τον έλεγχο της όλης συζήτησης, και μια πολύτιμη υπενθύμιση ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τον σεβασμό στους ανθρώπους και την ευγένεια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below