Όταν η Δούκισσα του Sussex ταξίδεψε στη Νότια Αφρική με τον Harry τον περασμένο Σεπτέμβριο, δεν θα μπορούσαμε παρά να θαυμάσουμε την εντυπωσιακή συλλογή της από shirt-dresses.

Η Meghan φόρεσε εκεί συνολικά τέσσερα: ένα κλασικό λευκό σιφόν, ένα μπλε Veronica Beard  (που είχε προηγουμένως φορέσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Τόνγκα το 2018), ένα μίνι στρατιωτικό look και χακί μάξι που έκανε τους οπαδούς του στυλ της να περιμένουν με ανυπομονησία να λανσαριστεί.

Getty Images

Το εν λόγω φόρεμα, ένα shirt-dress από ανακυκλωμένο συνθετικό ύφασμα έρχεται από τo ανερχόμενο brand, Staud και η Meghan το φορούσε με μια μαντίλα και Sam Edelman γόβες όταν επισκέφτηκε το παλαιότερο τζαμί της Νότιας Αφρικής, την δεύτερη ημέρα της βασιλικής περιοδείας.

Έρχεται μέσα από τη συλλογή άνοιξη / καλοκαίρι 2020, η οποία παρουσιάστηκε λιγότερο από δύο εβδομάδες προτού η Meghan ταξιδέψει  στη Νότια Αφρική – οπότε εκείνη τη χρονική στιγμή ήταν διαθέσιμο μόνο για προπαραγγελία. Και αν το συγκεκριμένο φόρεμα έχει μείνει στο μυαλό σου από τότε, έχουμε καλά νέα: το Millie dress μόλις έφτασε στο Net-a-Porter.

Millie belted shell maxi shirt dress, Staud €325.00

Το χακί φόρεμα έχει τσέπες στο στήθος οι οποίες  του προσδίδουν μια πρακτική αίσθηση, αλλά η συνολική αισθητική του είναι θηλυκή χάρη στο κομψό 50s shape του. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να αναβαθμιστεί με ψηλοτάκουνα πέδιλα και χρυσά κοσμήματα, ή με φλατ ή και sneakers για πιο casual περιστάσεις.

Το φόρεμα Millie κοστίζει 325 ευρώ, και προβλέπουμε να γίνει πολύ γρήγορα sold out- όχι μόνο επειδή ό,τι και αν φοράει η Meghan ξεπουλάει σε χρόνο ρεκόρ, αλλά και λόγω του ότι μπορεί ταιριάξει αβίαστα σε οποιαδήποτε γκαρνταρόμπα. Plus: η διαχρονική σιλουέτα του, το καθιστά κατάλληλο να φορεθεί για πολλές ακόμα σεζόν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below