Η Victoria Beckham προκάλεσε μια σχετική έκπληξη πέρυσι, όταν λάνσαρε το λεγόμενο “leg split trousers” τo παντελόνι με σκίσιμο σηλαδή στο κάτω μέρος, αλλά ακόμη και όσοι ήταν καχύποπτοι σχετικά με την τάση στην αρχή φαίνεται να έχουν αλλάξει γνώμη- με το ιδιαίτερο στυλ να γίνεται ένα από τα πιο περιζήτητα είδη μόδας αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με την shopping εφαρμογή LIKEtoKNOW, οι αναζητήσεις για τo συγκεκριμένο στυλ παντελονιού έχουν αυξηθεί κατά περισσότερο από 1000% – και οι influencers υιοθετούν επίσης την τάση.

Ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου έτους, όταν το πρώην Spice Girl Victoria χαρακτήρισε το στυλ, το οποίο αποτελούσε μέρος της συλλογής της για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2019, ως το “απόλυτο partywear κομμάτι”. Το παντελόνι συνδυάζει την άνεση του κολάν με την έξυπνη ραπτική και έρχεται σε μια λαμπερή χρυσή απόχρωσημε φερμουάρ στον αστράγαλο.

Οι influencers έχουν δείξει μια προτίμηση στο μαύρο, και πρέπει να παραδεχτούμε ότι το ιδιόμορφο στυλ θα έδειχνε τέλειο σε συνδυασμό με oversized μπλουζάκια ή πλεκτά.

Εάν θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις την τάση, μπορείς να επιλέξεις ένα από τα VB στυλ τα οποία έρχονται σε διάφορα χρώματα. Διαφορετικά υπάρχουν πολλές κομψές εκδοχές του στην αγορά- όταν άλλωστε η Victoria λανσάρει μια τάση, αμέσως μετά τη βλέπουμε παντού.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below