Στο Smart Park, τα καταστήματα Calzedonia, Intimissimi και Tezenis επαναλειτουργούν και αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για την πιο απολαυστική και ασφαλή αγοραστική εμπειρία. H μεγάλη ανακαίνιση, στην οποία προχώρησε καθένα brand store των τριών ιταλικών αλυσίδων ένδυσης, είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη ανανέωση του visual merchandising προφίλ τους με τον πιο μοντέρνο τρόπο, καθώς και την ενίσχυση της ταυτότητας των καταστημάτων με κριτήριο την απόλυτη καταναλωτική εμπειρία. Και στα τρία επικρατούν tech στοιχεία, όπως led φωτισμοί, επιγραφές αλλά κι οθόνες όπου προβάλλονται οι τελευταίες συλλογές των brands με δημιουργικά βίντεο.

Calzedonia
Tezenis

Το διακοσμητικό ύφος που κυριαρχεί είναι ποπ και «φρέσκο» με τις φωτεινές αποχρώσεις ν’ αναδεικνύουν ιδιαίτερα τους χώρους. Ο νέος λειτουργικός εξοπλισμός των καταστημάτων χαρακτηρίζεται από τους ανοιχτούς τόνους, ενώ στοιχεία όπως το ξύλο και η ταπετσαρία με τα τούβλα, που θυμίζει γειτονιά του Μπρούκλιν, προσδίδουν μία ζεστή, γήινη αίσθηση. Στα δυνατά σημεία της ανακαίνισης και στα τρία καταστήματα, ξεχωρίζουν τ’ ανανεωμένα δοκιμαστήρια με τον εξαιρετικά άνετο σχεδιασμό που στοχεύει στην ευχάριστη παραμονή του πελάτη.

Intimissimi
Tezenis

Σε ανάλογες ανακαινίσεις έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής τα καταστήματα Calzedonia και Tezenis, στο River West, καθώς και το κατάστημα Intimissimi στην Ερμού, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλα καταστήματα των αλυσίδων.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below