Είναι διασκεδαστικό να παρακολουθεί κανείς όλα τα παπούτσια που πατάνε στο κόκκινο χαλί των βραβείων, αλλά δυστυχώς για όλους τους shoe lovers εκεί έξω, αυτές δεν είναι πάντα οι πιο προσιτές επιλογές. Για αυτό όταν οι διασημότητες κάνουν μια on-a-budget επιλογή σε παπούτσια, σίγουρα αυτά αξίζουν την προσοχή μας. Μια τέτοια περίπτωση είναι και της Λουπίτα Νιόνγκο η οποία επέλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνισή της στις χθεσινές Χρυσές Σφαίρες με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα Aldo τα οποία είναι σε τιμή έκπτωσης αυτή τη στιγμή και κοστίζουν μόλις 38 ευρώ. Μάλιστα, είναι ακόμα διαθέσιμα online- προς το παρόν τουλάχιστον.

H Nιόνγκο αγαπάει να αναμιγνύει ακριβά με πιο προσιτά κομμάτια στις εμφανίσεις της. Στις 5 Δεκεμβρίου, συνδύασε ένα ζευγάρι Nine West ψηλοτάκουνα με ένα κοστούμι Jean Paul Gaultier Couture από τη συλλογή άνοιξη 2018  – και για άλλη μια φορά, απέδειξε ότι ξέρει να εντοπίζει τα σωστά προσιτά κομμάτια για να συνδυάζει με τα επώνυμα looks της.

Αυτή τη φορά, επέλεξε ένα λαμπερό μπλε φόρεμα Calvin Klein, το οποίο συνδύασε με ένα ανάλογο δαχτυλίδι με μπλε πέτρα, εντυπωσιακά chandelier σκουλαρίκια και τα ALDO πέδιλα, δημιουργώντας έτσι μια εκπληκτική εμφάνιση που ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below