Αν μας παρακολουθείτε συχνά ίσως έχετε καταλάβει ότι ένα από τα αγαπημένα μας brands είναι η Reformation. Σχέδια με βιώσιμο πνεύμα, εξαιρετικά δροσερά vibes και δοκιμασμένη ποιότητα—για να μην αναφέρουμε ότι αποτελούν συχνά επιλογή influencer και διασημοτήτων. Βλέπουμε τη Reformation ως μια εξαιρετική επιλογή όταν θέλουμε να επενδύσουμε λίγο περισσότερο από τις αγαπημένες μας προσιτές αλυσίδες καταστημάτων, αλλά δεν έχουμε τον προϋπολογισμό να επεκταθούμε σε κομμάτια σχεδιαστών. Συνήθως αυτό συνμβαίνει όταν ψάχνουμε για αγορές – το τέλειο βραδινό φόρεμα, ένα υπέροχο τζιν ή, για αυτό που είμαστε εδώ για να μιλήσουμε σήμερα, ένα υπέροχο ζευγάρι loafers.

Courtesy of Reformation

Πολλά παπούτσια Reformation μπαίνουν στις λίστες επιθυμιών μας, αλλά τα loafers Agathea είναι τόσο καλά που τους αξίζoυν αυτό το δικό τους αφιερωμα.  Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα εκεί έξω, ειδικά όταν πρόκειται για loafers, καθώς οι Prada, Gucci και Saint Laurent τα έχουν κάνει εδώ και καιρό το πιο περιζήτητο φλατ παπούτσι. Αλλά τα loafers Agathea ξεχωρίζουν από το πλήθος. Όχι μόνο επειδή έρχονται σε οκτώ διαφορετικά χρώματα για να διαλέξετε, αλλά είναι επίσης η τέλεια ισορροπία μεταξύ chunky και κλασικού, ειναι απίστευτα άνετα και ταιριάζουν με όλα και ειδικά με τζιν.

Για αυτό τόσο η Katie Holmes όσο και η Gigi Ηadid έχουν τα δικά τους ζευγάρια και τα φορούν συχνά με τα αγαπημένα τους τζιν.

Splash News

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below