Εάν πιστεύατε ότι ο μόνος τρόπος για να βελτιωθούν τα Crocs θα ήταν τοποθετώντας τους ένα ζευγάρι χοντρά τακούνια τότε είστε πραγματικά τυχερές. Αυτή τη στιγμή, τα ψηλοτάκουνα Crocs μπορούν να γίνουν δικά σας- και αν αναρωτιέστε ναι, είναι απλώς Crocs με τακούνια.

“Αυτή η έκδοση έχει ένα κομψό σχέδιο με λίγη περισσότερη κάλυψη στο επάνω μέρος των ποδιών και ελκυστικές μεταλλικές λεπτομέρειες”, λέει η ιστοσελίδα των Crocs. Ο ιστότοπος προσθέτει: “Θα εκτιμήσετε το λάστιχο στα λουράκια για μια πιο εύκολη εφαρμογή”. (Θα το κάνουμε;)

Για να είμαστε δίκαιοι, το Cyprus V Heel δεν είναι το πρώτο ζευγάρι ψηλοτάκουνων Crocs. Υπάρχει το Block Isabella, το Sanrah Strappy Wedge, το Leigh Wedge, το Lina Wedge -και ο κατάλογος συνεχίζεται. Τα περισσότερα από αυτά τα παπούτσια δεν μοιάζουν με Crocs, ίσως όμως αυτό να είναι και το δυνατό σημείο τους. Το Cyprus V Heel ωστόσο είναι διαφορετικό – είναι απλά ένα ανυψωμένο Croc που έρχεται σε μια ποικιλία χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του “Platinum / Wild Orchid”,  σε περίπτωση που νομίζετε ότι τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να φτάσουν σε ακόμα πιο περίεργα μονοπάτια.

Παρ ‘όλα αυτά, φαίνεται ότι ανήκετε στη μειονότητα. Το Cyprus V Heel έχει εξολοκλήρου εξαντληθεί στον ιστότοπο Crocs και η αρχική τιμή των 55 δολαρίων έχει αυξηθεί στα 225 στο Amazon αν χρειάζεστε πραγματικά ένα ζευγάρι στη ντουλάπα σας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below