H Δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση χτες στο RHS Garden Wisley με ένα φλοράλ Emilia Wickstead φόρεμα. Ήταν φταγμένο από ελαφρύ ύφασμα, είχε ένα πανέμορφο ανθισμένο μοτίβο και με μια τιμή στα 1,674 € θωρείται αναμφισβήτητα μια luxury αγορά. Ωστόσο, κανείς δεν πρόσεξε ότι τα αξεσουάρ με τα οποία επέλεξε να το συνδυάσει δεν ήταν απλά πιο προσιτά, αλλά και πολύ φθηνά.

Getty Images

Τα σκουλαρίκια της Kate, γνωστά ως “Filigree” short-drop earrings από την Accessorize κοστίζουν μόλις 8 ευρώ ενώ οι εσπαντρίγιες με τις οποίες ολοκλήρωσε την εμφάνισή της ήταν από τη Monsoon, και με την έκπτωση κόστιζαν  λιγότερο από 20 ευρώ.  Δυστυχώς και όπως ίσως φαντάζεστε και τα δύο κομμάτια έχουν πλέον εξαντληθεί, αλλά έχουμε ακούσει ψίθυρους ότι η το brand θα τα επαναλανσάρει.

SIMPLE FILIGREE SHORT DROP EARRINGS, ΑCCESSORIZE
Getty Images
Εσπαντρίγιες, Monsoon
Aπό ό,τι φαίνεται η Μiddleton είναι μεγάλη οπαδός των Accessorize. Γιατί μπορεί να έχει τη δυνατότητα να φοράει τα βασιλικά κειμήλια και τις διαμαντένιες τιάρες, αλλά τίποτα δεν είναι σαν μια αγορά σε τιμή ευκαιρίας, σωστά;

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below