Από όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, τίποτα δεν έχει τη δύναμη που έχει ένα πραγματικά καλό παλτό αφού μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εμφάνιση να μοιάζει στιγμιαία πιο κομψή, γι ‘αυτό και το να επιλέξουμε σε ποιό πρέπει να επενδύσουμε μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση.

Τα καλύτερα παλτό είναι συνήθως τα κλασικά, σε ουδέτερα χρώματα και με διαχρονικές σιλουέτες, αλλά με τις κατάλληλες λεπτομέρειες που το κάνουν να δείχνει ξεχωριστό και σύγχρονο.

Την περασμένη εβδομάδα η Emilia Clarke είχε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα γεμάτο συνεντεύξεις και εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για την προώθηση της νέας ταινία της, Last Christmas, και οι επιλογές της σε παλτό ήταν απλά επικές.

Splash News

Αν θέλεις το παλτό σου να δείχνει πιο πλούσιο και πουτελές, συμβουλεύουμε να επιλέξεις ένα μεγαλύτερο μέγεθος, ένα μακρύτερο σε μήκος ή να αναζητήσεις ένα σε oversize γραμμή, ειδικά όταν πρόκειται για ένα μάλλινο παλτό. Η Emilia Clarke το αποδεικνύει τέλεια με το καμηλό, υπερμεγέθες παλτό  που φόρεσε πάνω από ένα κοστούμι Dolce & Gabbana στη Νέα Υόρκη.

Στην πραγματικότητα, εφάρμοσε αυτόν τον κανόνα σε όλα τα πανωφόρια της αυτό το φθινόπωρο από ό,τι φαίνεται αφού ακριβώς η προηγούμενη εμφάνιση της περιελάμβανε μια πολύ μακριά καμπαρντίνα η οποία χάριζε επιπλέον κομψότητα στο σύνολό της το οποίο περιελάμβανε τζιν και λευκό τοπ:

Splash news

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below