To Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών μάς δίνει κάθε χρόνο μία πρόγευση όχι μόνο από τις καλύτερες ταινίες που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά και από τις πιο δυνατές και λαμπερές τάσεις της μόδας, τις οποίες πρεσβεύουν τα πιο επιδραστικά brands. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο από τις εμφανίσεις που έχουν ξεχωρίσει στη φετινή, 74η διοργάνωση, μετά την απουσία του 2020 λόγω COVID-19, ρομαντικές και θηλυκές, φέρουν την υπογραφή Chanel.

Τη μία από αυτές την είδαμε στην Ισραηλινή ηθοποιό Naama Preis, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ahed’s Knee» σε σκηνοθεσία Nadav Lapid, η οποία φόρεσε ένα ροζ δαντελωτό φόρεμα με πτυχώσεις και φλόραλ μοτίβα (δημιουργία του γαλλικού οίκου Lemarié), από την Haute Couture collection Chanel Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Το λουκ συμπληρώνουν διακριτικό μέικαπ, ροζ πέδιλα, δαχτυλίδι «Diamant Evanescent», βραχιόλι και σκουλαρίκια «Coco Crush», όλα Chanel – τα κοσμήματα, High Jewelry, 18K σε λευκόχρυσο και διαμάντια.

Από την άλλη, η Γαλλίδα ηθοποιός Géraldine Pailhas, που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Tout s’est bien passé» σε σκηνοθεσία François Ozon, πόνταρε σε ένα μαύρο κεντημένο bodysuit, με μεταξωτή κάπα και παντελόνι με παγιέτες από τη Ready-to-Wear συλλογή Chanel Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Το μέικαπ και τα αξεσουάρ που συμπληρώνουν την εμφάνισή της επίσης φέρουν την υπογραφή του κορυφαίου οίκου.

Δες τις εμφανίσεις των ηθοποιών:

Naama Preis. ©Chanel
Géraldine Pailhas. ©Chanel

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below