Κατά τη διάρκεια του χθεσινού debate των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, οι κάμερες των φωτογράφων κατέγραψαν πολλά στιγμιότυπα, τα περισσότερα εκ των οποίων συγκέντρωσαν οι γυναίκες δημοσιογράφοι.

Η Mάρα Ζαχαρέα, η Σία Κοσιώνη και η Ράνια Τζίμα και  ξεχώρισαν με τις στιλιστικές τους επιλογές επιλέγοντας κοστούμια με μικρές διαφοροποιήσεις στη σιλουέτα και το χρώμα καθώς και στον τρόπο με τον οποίο τα φόρεσαν.

H Σία Κοσιώνη επέλεξε ένα κοστούμι στο χρώμα του πράσινου μήλου και το φόρεσε σε συνδυασμό με εκρού πουκάμισο, δερμάτινη tote και γόβες.
ndp
Η Ράνια Τζίμα προτίμησε ένα μαύρο σακάκι με λευκά πέτα και το φόρεσε με ένα μαύρο slim παντελόνι, μαύρη τσάντα και γόβες.

Η Μάρα Ζαχαρέα επέλεξε ένα φωτεινό κόκκινο κοστούμι και το συνδύασε με ένα ντεγκραντέ πουκάμισο στους τόνους του μωβ και του κόκκινου. Μια κόκκινη δερμάτινη τσάντα και μπλε γόβες συμπλήρωσαν την εμφάνιση.

ndp

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν και η ήταν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία εμφανίστηκε με all time classic λευκό κοστούμι σε συνδυασμό με μαύρες γόβες και τσάντα για μια κομψή αντίθεση.

ndp

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below