Τον Μάιο, εμφανίστηκε ένα νέο φαινόμενο στο Instagram: το underboob μπικίνι. Μία από τις πιο τολμηρές τάσεις μαγιό μέχρι σήμερα, στου οποίου το κίνημα ήταν επικεφαλής η Bella Hadid. Όπως πάντα όμως, οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, και τώρα το underboob μαγιό ανοίγει το δρόμο για την τελευταία ιστορία αγάπης των διασημοτήτων: το μπικίνι σε καραμελέ αποχρώσεις.

Απόδειξη πρώτη: Το bandeau μπικίνι της Bella Hadid. Ενώ απολάμβανε τον ήλιο, το μοντέλο πόζαρε για μια σειρά από στιγμιότυπα με το μπικίνι της στην αυλή τoυ αγροκτήματος της μητέρας της στην Πενσυλβάνια. Το συνδύασε με ένα χρυσό κολιέ και μια μπαντάνα στα μαλλιά.

Απόδειξη δεύτερη: Η Emily Ratajkowski με διάφορα σετ μαγιό σε καραμελέ αποχρώσεις. Το μοντέλο που υπογράφει τη δική της σειρά μαγιό, Inamorata – υπήρξε φυσικά η καλύτερη πρέσβειρα της μάρκας της.

View this post on Instagram

@inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Απόδειξη τρίτη: Η Alexa Chung, η οποία συνδυάζει το καφετί μπικίνι της με ένα χρυσό κολιέ Alighieri και χαλαρές, beachy μπούκλες.

 

Απόδειξη τέταρτη: Η Rita Ora, η οποία δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο της με ένα μπικίνι σε σκούρα χρυσαφί απόχρωση με φόντο ένα ονειρικό συννεφιασμένο ουρανό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below