Η Sarah Jessica Parker είναι εξίσου πιθανό να φορέσει ένα λαμπερό φόρεμα με παγιέτες και glittery mary janes όσο κι ένα τζιν με αθλητικά παπούτσια και γι ‘αυτόν ακριβώς τον λόγο λατρεύουμε να παρακολουθούμε το στυλ της. Είναι επίσης πολύ καλή στο πρακτικό χειμερινό ντύσιμο και το απέδειξε ακόμα μια φορά με την πιο πρόσφατη εμφάνισή της.

Ενώ βρισκόταν στο κατάστημά της την περασμένη εβδομάδα, η Parker φορούσε το αγαπημένο της γκρι παντελόνι με ένα γκρίζο μπλουζάκι με μια λεπτομέρεια από σούρα στο ντεκολτέ. Το πιο αξιοσημείωτο ωστόσο σημείο του συνόλου της, φαίνεται ότι ήταν ένα πλούσιο, ζεστό ζευγάρι γκέτες το οποίο φορούσε μέσα από τις μπότες της. Το ρετρό αξεσουάρ θυμίζει τις αθλητικές εμφανίσεις της δεκαετίας του ’80 ή το εκλεπτυσμένο look μιας μπαλαρίνας. Σε κάθε περίπτωση, οι γκέτες είναι άνετες και πολύ πρακτικές για τον κρύο καιρό. Για να μην αναφέρουμε, ότι αποτελούν τη νέα εμμονή του TikTok.

Το TikTok είναι ένα τέλειος προορισμός για tricks, οπότε είναι είναι βέβαιο ότι οι έφηβοι θα λάτρευαν τις γκέτες. Είναι σαν ένα ξεχασμένο στυλιστικό τέχνασμα που κοστίζει πολύ φθηνά και μπορεί να δώσει μια vintage πινελιά σε οποιοδήποτε ρούχο. Και τώρα με την έγκριση της SJP, σίγουρα θα γίνουν ακόμα πιο δημοφιλείς.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below