Έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται εικόνες από το δεύτερο μέρος της έκτης σεζόν, του «The Crown», συμπεριλαμβανομένης μιας της Meg Bellamy, που υποδύεται την Kate Middleton από την εποχή που ήταν ακόμα φοιτήτρια, να περπατά σε μια πασαρέλα με ένα διάφανο φόρεμα. Το look είναι μια αναπαράσταση ενός φορέματος που φορούσε η Middleton σε μια επίδειξη μόδας του κολεγίου όπου φοιτούσε.

Η συμφοιτήτρια της Middleton, Charlotte Todd, σχεδίασε το φόρεμα από ένα λεπτό διχτυωτό ύφασμα, αποκαλύπτοντας ένα απλό ζευγάρι μαύρα εσώρουχα από κάτω. Η μελλοντική πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε χτενίσει τα μαλλιά της σε σφιχτές μπούκλες με λωρίδες υφάσματος πλεγμένες σε κομματάκια.

Splash News

Το 2001, ο πρίγκιπας William και η Middleton γνωρίστηκαν ενώ φοιτούσαν στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους. Το 2002, η Middleton συμμετείχε στην επίδειξη μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό και το look φέρεται να τράβηξε το βλέμμα του πρίγκιπα William και πυροδότησε το ενδιαφέρον του για την μελλοντική σύζυγό του.

Εκείνη τη χρονιά, ο πρίγκιπας William και η Middleton συγκατοικούσαν με δύο άλλους φοιτητές. Μέχρι το 2003, ήταν ζευγάρι και ήταν on-and-off μέχρι που ο πρίγκιπας William της έκανε πρόταση γάμου το 2010.

Το διάφανο φόρεμα από την φιλανθρωπική επίδειξη μόδας της Middleton κόστισε μόνο 30 λίρες για να φτιαχτεί, αλλά έφτασε στις 80.000 λίρες σε δημοπρασία το 2011. Το πρώτο μέρος της έκτης σεζόν του “The Crown” έκανε το ντεμπούτο του στο Netflix στις 16 Νοεμβρίου, και ακολουθεί τις τελευταίες μέρες της πριγκίπισσας Diana μέχρι τον θάνατό της σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το δεύτερο μέρος της έκτης σεζόν, που είναι η τελευταία της σειράς, έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου. Αυτή η ιστορία θα ακολουθήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ II καθώς σκέφτεται το μέλλον της μοναρχίας και θα εξερευνήσει τις πρώτες μέρες του ειδυλλίου μεταξύ του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below