Η φιλανθρωπική capsule συλλογή της Μeghan Markle σε συνεργασία με τη Smartworks έκανε μεγάλη αίσθηση το περασμένο φθινόπωρο, ειδικά επειδή τα κομμάτια περιορισμένης έκδοσης ήταν διαθέσιμα για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν όμως καλά νέα, για τις οπαδούς της Meghan – αν σου άρεσε το στυλ του μαύρου Marks & Spencer φορέματος από τη συλλογή, το οποίο θα μπορούσε να είχε βγει μέσα από την ντουλάπα της δούκισσας του Sussex, το M&S στυλ έχει αποκτήσει ένα νέο καλοκαιρινό look.

Σε αντίθεση με τη φθινοπωρινή εκδοχή του, το καλοκαιρινό φόρεμα είναι αμάνικο, λινό και είναι τυπωμένο με διασκεδαστικά μοτίβα όπως ριγέ και πουά αντί για μαύρο.

Linen Polka Dot Notch Neck Shift Dress

Φυσικά, αυτά τα φορέματα που έχουν παρόμοια σιλουέτα και ντεκολτέ, δεν προέρχονται από την καμπάνια Smartworks, η οποία αρχικά περιελάμβανε επίσης μια tote John Lewis, Jigsaw κομμάτια και ένα πουκάμισο Misha Nonoo.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς με τη φιλανθρωπική οργάνωση. Η Smartworks είναι ένας σπουδαίος οργανισμός, που παρέχει ρούχα και εκπαίδευση σε άνεργες γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below