Με μοντέρνα διακόσμηση, φωτεινά χρώματα και το λευκό να κυριαρχεί, το νέο κατάστημα Tezenis στην Καλαμάτα είναι γεγονός. Το νεανικό ύφος του καταστήματος με τις φλούο επιγραφές θα βάλει σε shopping mood όποιον το επισκεφτεί. Στο εσωτερικό του θα βρείτε μεγάλη μια μεγάλη ποικιλία εσωρούχων σε ζωηρές αποχρώσεις και έντονα μοτίβα σε όλα τα στυλ και μεγέθη.

Τα έντονα χρώματα δίνουν τη θέση τους σε πιο διακριτικές αποχρώσεις, εμπνευσμένες από την άνοιξη, στη “Spring Dreaming”, την πιο ρομαντική σειρά της σεζόν. Οι παστέλ αποχρώσεις δημιουργούν απαλά colour-blocking σύνολα διακοσμημένα με διακριτικές λεπτομέρειες από δαντέλα. Το τούλι και το σατέν δημιουργούν ρομαντικές εμφανίσεις. Τα χρώματα πρωταγωνιστούν στη σειρά “Colour Addiction”, ενώ τα σχέδια με σπορ και ’00s αισθητική είναι απαραίτητα για τη σεζόν. Μη χάσετε τα φλοράλ μοτίβα σε απαλά χρώματα, με κρόσσια και ρουστίκ ύφος.

Στο νέο κατάστημα Tezenis στην Καλαμάτα θα βρείτε τα ωραιότερα εσώρουχα, easywear και knitwear για να κάνετε δώρο τόσο στον εαυτό σας, όσο και σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

* Αριστομένους και Παυσανίου 2, Kαλαμάτα, Τηλέφωνο: 2721091524

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below