Ο Balenciaga πρόσθεσε μια φουτουριστική πινελιά στο δημοφιλές Speed sock sneaker ​του. Η capsule σειρά Balenciaga Toe, που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της επίδειξης του φθινοπώρου του 2020 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, μπορεί να μην τράβηξε την προσοχή την ώρα που τα μοντέλα περπατούσαν σε μια πασαρέλα καλυμμένη από νερό, αλλά όταν αρχίσουν να εμφανίζονται στους δρόμους θα είναι δύσκολο να μην τα προσέξει κανείς.

Η συνεργασία με την ιταλική μάρκα υποδημάτων Vibram αποτελείται από δύο sneaker περιορισμένης έκδοσης και ένα παπούτσι με τακούνι. Όλα έρχονται με την σόλα FiveFingers της Vibram, η οποία χωρίζει κάθε δάχτυλο.

Balenciaga Toe Sock sneaker

Το Balenciaga Toe Sock, διατίθεται σε κόκκινο ή μαύρο, και το Balenciaga Toe Lace Up, διατίθεται μόνο σε μαύρο. Το Balenciaga Heeled Toe, είναι διαθέσιμο σε νέον ροζ και μαύρο. Κάθε παπούτσι είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλεκτό και είναι εφοδιασμένο με πέλμα αφρού με πέντε δάχτυλα.

Balenciaga Toe Lace Up sneaker

Τα αριθμημένα ζευγάρια περιορισμένης έκδοσης κυκλοφόρησαν την Παρασκευή μέσω του Balenciaga.com, και δεν κοστίζουν λιγότερο από 1.090 ευρώ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below