Μια ωραία μπλούζα είναι ένα από τα πιο βολικά κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου. Λειτουργεί εξίσου καλά με τα παντελόνια για το γραφείο ή με τα βραδινά ρούχα. Ωστόσο, επειδή πολλά από αυτά τα τοπ είναι κατάλληλα για κάθε σχεδόν κάθε περίσταση, η επανάληψη των ίδιων κομματιών ξανά και ξανά πιθανότατα κάποια στιγμή θα σε κουράσει. Εμείς φυσικά, βρισκόμαστε πάντα προς αναζήτηση φρέσκων στυλ και αυτή τη σεζόν υπάρχει ήδη ένα που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μας.

Οι τολμηροί ώμοι ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στις πασαρέλες SS20 και εντοπίστηκε σε σακάκια, μίνι φορέματα και φυσικά, τοπ – τα οποία μοιάζουν σαν το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσεις. Το καλοκαίρι είναι η ιδανική στιγμή για να δοκιμάσεις ένα ογκώδες μανίκι, αφού πιθανότατα δεν θα ταίριαζε κάτω από το χειμερινό παλτό σου.

Μια μπλούζα με φουσκωτά μανίκια είναι επίσης το τέλειο ταίρι για ένα τζιν. Είναι αρκετά εντυπωσιακό για να δείχνεις καλοντυμένη, αλλά εξακολουθεί να είναι εύκολο στη χρήση και σε αντίθεση με άλλες εμφανίσεις, δεν απαιτεί πολλή σκέψη.

Υπάρχουν επίσης στυλ που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους – αν είσαι μικροκαμωμένη, δοκίμασε ψηλότερους λαιμούς με μεγάλα μανίκια. Για ένα μεγαλύτερο στήθος, ο τετράγωνος λαιμός είναι ο τέλειος τρόπος για να πλαισιώσεις το ντεκολτέ σoυ και να δημιουργήσεις ισορροπία.

Τέλος το τοπ Kai της Khaite έχει γίνει το απόλυτο hit στο instagram, αλλά υπάρχουν επίσης μερικές εκπληκτικές προσιτές επιλογές στην H&M ή την & Other Stories.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below