Από όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, τίποτα δεν έχει τη δύναμη που έχει ένα πραγματικά καλό παλτό αφού μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εμφάνιση να μοιάζει αμέσως πιο κομψή, γι ‘αυτό και το να επιλέξουμε σε ποιο πρέπει να επενδύσουμε μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση.

Τα καλύτερα παλτό είναι συνήθως τα κλασικά, σε ουδέτερα χρώματα και με διαχρονικές σιλουέτες, αλλά με τις κατάλληλες λεπτομέρειες που το κάνουν να δείχνει ξεχωριστό και σύγχρονο.

Η Rosie Huntington-Whiteley έκανε μια σούπερ-κομψή εμφάνιση την προηγούμενη βδομάδα με ένα καμηλό παλτό σταυρωτό στο στήθος με μήκος κάτω από το γόνατο, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο ζιβάγκο και ένα μαύρο παντελόνι. Και τα τρία κομμάτια, καθώς και η τσάντα, τα σανδάλια, τα πέδιλα και τα σκουλαρίκια με αλυσίδες, ήταν από τη συλλογή της νέας σεζόν Bottega Veneta.

Αν θέλεις το παλτό σου να δείχνει πιο πλούσιο και πολυτελές, συμβουλεύουμε να επιλέξεις ένα μεγαλύτερο μέγεθος, ένα μακρύτερο σε μήκος ή να αναζητήσεις ένα σε oversize γραμμή, ειδικά όταν πρόκειται για ένα μάλλινο παλτό και η Rosie Huntington το αποδεικνύει τέλεια:

Splash News

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below