Η TOMS μας προσκαλεί να συνεισφέρουμε στη δημιουργία μιας πλατφόρμας θετικών αναμνήσεων. Ένα εγχειρίδιο φτιαγμένο από τον κάθε έναν από εμάς για το μέλλον. Πάντα άλλωστε προκύπτει κάτι καλό από την αλλαγή.

-Να θυμάσαι πως οι ρύποι στην ατμόσφαιρα έχουν μειωθεί τώρα που κυκλοφορούν λιγότερα αυτοκίνητα.
-Να θυμάσαι πως έμαθες να μαγειρεύεις σπιτικό φαγητό πιο συχνά!
-Να θυμάσαι πως τελικά είσαι ένα Ζοοm, chat, Whatsapp, whatever Skype call μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάς.
-Να θυμάσαι πως το day dreaming είναι ένα καθημερινό χρήσιμο sport.
-Να θυμάσαι πως βρήκες χρόνο να δεις παιδικές φωτογραφίες.Να θυμάσαι πως πρόλαβες και τάισες τα αδέσποτα της γειτονιάς.

Μοιράσου κι εσύ την θετική πλευρά της εμπειρίας σου τώρα που #menoumeSpiti! Γράψε πάνω στο ειδικό background που θα βρεις στα story της TOMS στο Ιnstagram και κάνε tag για να σε κάνει share.

View this post on Instagram

Join us! Μοιράσου μαζί μας την θετική πλευρά της εμπειρίας σου τώρα που #menoumeSpiti ! Γράψε πάνω στο ειδικό background που θα βρεις στα story μας και κάνε μας tag για να σε κάνουμε share! ✨Πάντα προκύπτει κάτι καλό από την αλλαγή. ✨ Να θυμάσαι! Ένα Do-Good ημερολόγιο από την TOMS Greece. ✨ Η TOMS σε προσκαλεί να συνεισφέρεις στη δημιουργία μιας πλατφόρμας θετικών αναμνήσεων τώρα που #MenoumeSpiti. Ένα εγχειρίδιο φτιαγμένο από τον κάθε έναν από εμάς για το μέλλον. 💙Να θυμάσαι πως οι ρύποι στην ατμόσφαιρα έχουν μειωθεί τώρα που κυκλοφορούν λιγότερα αυτοκίνητα. 💙Να θυμάσαι πως έμαθες να μαγειρεύεις σπιτικό φαγητό πιο συχνά! 💙Να θυμάσαι πως τελικά είσαι ένα Ζοοm, chat, Whatsapp, whatever Skype call μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάς. 💙Να θυμάσαι πως το day dreaming είναι ένα καθημερινό χρήσιμο sport. 💙Να θυμάσαι πως βρήκες χρόνο να δεις παιδικές φωτογραφίες. 💙Να θυμάσαι πως πρόλαβες και τάισες τα αδέσποτα της γειτονιάς. Οδηγίες: Μπες στο Instagram της @tomsgreece, κάνε screenshot την ειδική εικόνα και μοιράσου σε στόρι τα καλύτερα πράγματα ή συναισθήματα που ζεις όσο μένεις σπίτι σου με σκοπό να θυμόμαστε πως όλοι μαζί και ο καθένας με τον δικό του τρόπο, μπορούμε πάντα κάτι να αλλάξουμε προς το καλύτερο. Please tag @tomsgreece ❤ Ξεκινάμε Σάββατο 21/03 .. 🌟Η TOMS θα φιλοξενήσει αρχικά την κάθε απάντηση στα στόριζ της και σαν άλμπουμ στο insta της.Ένα χρήσιμο, βιωματικό ημερολόγιο από εμάς για εμάς. 🌟

A post shared by TOMS Greece (@tomsgreece) on

Τι πρέπει να κάνεις:
Μπες στο Instagram της @tomsgreece, κάνε screenshot την ειδική εικόνα και μοιράσου σε στόρι τα καλύτερα πράγματα ή συναισθήματα που ζεις όσο μένεις σπίτι σου με σκοπό να θυμόμαστε πως όλοι μαζί και ο καθένας με τον δικό του τρόπο, μπορούμε πάντα κάτι να αλλάξουμε προς το καλύτερο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below