Τα φορέματα της Topshop πωλούνται όπως και κανένα άλλο. Γιατί; Επειδή εξισορροπούν τις cool σιλουέτες και τα ζωηρά μοτίβα τις με προσιτές τιμές. Και τώρα το high street λάνσαρε ένα ένα νέο ‘It’-φόρεμα κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι. Επειδή όταν τελικά θα μπορέσουμε να βγούμε ξανά από το σπίτι, θα χρειαστούμε κάτι για να φορέσουμε.

Προς το παρόν, σου συνιστούμε να κακομάθεις τον εαυτό σου με μια μικρή αγορά ή δύο για να κρατήσεις τη διάθεσή σου ανεβασμένη. Αυτό το φλοράλ φόρεμα είναι τέλειο άλλωστε και για μέσα στο σπίτι ή τον κήπο και για selfies.

Πέρυσι, το φόρεμα Austin της Topshop ήταν μια πραγματική επιτυχία, ξεπουλώντας μέσα σε λίγες μέρες από τη στιγμή που εμφανίστηκε online. Δεν περιμένουμε τίποτε λιγότερο για το φετινό Willow φόρεμα.

Έχει θηλυκά, κοντά μανίκια, τονισμένη μέση κι ένα σκίσιμο στο πλάι. Είναι φτιαγμένο από λαμπερό σατέν, κι έρχεται σε τρεις χρωματισμούς: ένα παστέλ floral μοτίβο (που θυμίζει λίγο Rixo), ή ένα τολμηρό ροζ και πράσινο print με ένα μυστήριο της δεκαετίας του ’60.

Τα πρώτα δύο στυλ έρχονται σε ένα ευέλικτο midi μήκος, ενώ το πράσινο είναι μόνο σε μίνι. Χωρίς αμφιβολία όμως, αν έχει την ίδια επιτυχία το εμπορικό σήμα θα κυκλοφορήσει νέους χρωματισμούς όπως έκανε πέρυσι με το Austin.

Τέλος, αυτή τη στιγμή το φόρεμα έχει 10% έκπτωση που σημαίνει ότι από 64 ευρώ που κόστιζε αρχικά, τώρα έχει 57, μια αρκετά καλή τιμή σε σχέση με το πόσο θα το φορέσεις όταν τελειώσει η καραντίνα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below