Το Givenchy Haute Couture φόρεμα που φόρεσε η Meghan Markle για να παντρευτεί τον Πρίγκιπα Χάρι και να γίνει η Δούκισσα του Sussex, είναι τώρα στην έκθεση του Κάστρου Windsor με τίτλο, Ένας Βασιλικός Γάμος: Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex.

Το φόρεμα το οποίο ήταν αποτέλεσμα στενής συνεργασίας μεταξύ της σχεδιάστριας και της σύγχρονης πριγκίπισσας,  συνοδεύεται από το πεντάμετρο πέπλο που φορούσε η  στην γαμήλια τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαίου. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν τα κεντημένα στο χέρι λουλούδια της κάθε χώρας της Κοινοπολιτείας, συν δύο από τα αγαπημένα λουλούδια της νύφης και την παπαρούνα της Καλιφόρνια, όλα ενωμένα σε μία θεαματική σύνθεση, καθώς και τη διαμαντένια τιάρα της Βασίλισσας Μαρίας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το κειμήλιο, το οποίο δανείστηκε στη νύφη από τη Βασίλισσα, εμφανίζεται στο κοινό. Το κοστούμι του πρίγκιπα Harry συνοδεύει επίσης την couture δημιουργία της δούκισσας.

Η έκθεση η οποία θα διαρκέσει από τις 26 Οκτωβρίου 2018 έως 6 Ιανουαρίου 2019, η νυφική γκαρνταρόμπα θα μετακομίσει στο παλάτι του Holyroodhouse στο Εδιμβούργο,  από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2019.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below