Θέλετε ίσως να επενδύσετε σε ένα μελλοντικό οικογενειακό κειμήλιο; Η Kim Kardashian West έχει μια πρόταση: μια τσάντα Fendi Peekaboo. Η Kim, η κόρη της North και η μητέρα της Kris Jenner, εμφανίζονται στη νέα καμπάνια του οίκου, #MeAndMyPeekaboo, γιορτάζοντας τη 10η επέτειο της τσάντας και επισημαίνοντας τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρεται ανάμεσα σε μητέρες, κόρες και αδελφές.

“Οι τρεις γυναίκες ποζάρουν σε ειλικρινείς και αυθόρμητες λήψεις, οι οποίες αντί να εστιάζουν στις δημόσιες εικόνες τους, συλλαμβάνουν την πιο αυθεντική και οικεία προσωπικότητά τους», δήλωσε εκπρόσωπος του Fendi: Το φίλτρο στις εικόνες, το φυσικό μακιγιάζ της Kim, η North που ξαπλώνει στα πόδια της, το μαλακό βλέμμα της Kris , δίνει μια αίσθηση οικειότητας και μια ιδέα για το πώς οι Kris και Kim είναι ως μητέρες. Η ατμόσφαιρα των φωτογραφιών ταιριάζει με το μήνυμα του Fendi: Η Peekaboo είναι ένας θησαυρός που δημιουργήθηκε για να μεταφερθεί σε μια κόρη, αφού φορεθεί από τη μητέρα της.

Από τις 11 Ιουλίου, ο Fendi θα αρχίσει να δημοσιεύει εικόνες και σύντομα βίντεο από το τρίο στα social media τους. Και, παρά το γεγονός ότι έχουμε δει ήδη τόσο πολύ από τη ζωή των γυναικών αυτών στην τηλεόραση, η καμπάνια δίνει στους θεατές την αίσθηση ότι παίρνουν μια γεύση από τις προσωπικές οικογενειακές στιγμές τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below