Το καλλιτεχνικό δίδυμο που κρύβεται πίσω από τις καμπάνιες και τα teaser των τελευταίων συλλογών της CHANEL, Ιnez & Vinnodh, επιστρέφει με μία νέα καμπάνια που αντλεί στοιχεία από την ποπ κουλτούρα, τον κόσμο του σινεμά και το αχανές σύμπαν των τηλεοπτικών σειρών.

Πρωταγωνιστής της καμπάνιας; Η CHANEL 22 τσάντα που έκανε το ντεμπούτο της στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 και έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια με τις iconic CHANEL τσάντες οι οποίες θα μείνουν χαραγμένες στην ιστορία της μόδας. Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο σχέδιο με μοντέρνα στοιχεία που παντρεύει τους κλασικούς κώδικες της CHANEL και συγκεκριμένα το εμβληματικό καπιτονέ δέρμα με τις μεταλλικές αλυσίδες που πλέκονται με λεπτές λωρίδες δέρματος και το χαρακτηριστικό λογότυπο του οίκου.

Η καμπάνια πρόκειται να χωριστεί σε δύο μέρη: μία σειρά φωτογραφιών κα τρία φιλμ. Κεντρικά πρόσωπα θα είναι τρεις εμβληματικές γυναίκες της σύγχρονης γενιάς, οι Lily-Rose Depp, Margaret Qualley & Whitney Peak, οι οποίες έχουν συνδεθεί και στο παρελθόν με τον οίκο, η κάθε μία με δικό της τρόπο.

«Μας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε τρεις τελείως διαφορετικές ιστορίες, με τρεις εντελώς διαφορετικές γυναίκες, που θα αντικατοπτρίζουν μία λιγότερο γνωστή πλευρά της κάθε μίας», δηλώνει το φωτογραφικό ντουέτο Inez & Vinoodh.

Ο φωτογραφικός φακός των Inez & Vinnodh θα τις ακολουθήσει σε τρία διαφορετικά μέρη: Λος Άντζελες, Παλμ Σπρινγκς και Νέα Υόρκη, απαθανατίζοντας τον τρόπο με τον οποίο βιώνει η κάθε μία τη δική της καθημερινότητα. Τρία διαφορετικά concept θα εκφραστούν μέσα από τρία διαφορετικά φιλμ με μοναδικό σκοπό να διεισδύσουν στις ζωές των τριών μουσών, αποτυπώνοντας τελικά την αντανάκλαση της κοσμοθεωρίας τους.

«Η τσάντα είναι όμορφη, διαχρονική και πρακτική! Το εσωτερικό της τσάντας μου πάντα μοιάζει σαν να κουβαλάω μαζί μου ολόκληρη τη ζωή μου, οπότε αγαπώ το γεγονός πως αυτή η τσάντα έχει αρκετό χώρο ώστε να κρατάς βιβλία, τετράδια, μακιγιάζ και ό, τι άλλο επιθυμεί η καρδιά σου. Επίσης θεωρώ ότι είναι τόσο chic που απευθείας αναβαθμίζει ένα οποιοδήποτε σύνολο! Πιστεύω ότι θα μπορούσα να κρατήσω αυτήν την τσάντα παντού: στη δουλειά, σε βόλτες με τον εαυτό μου, σ’ ένα ραντεβού, ακόμη και στην παραλία» – Lily-Rose Depp

«Οι Inez & Vinoodh έφεραν τα πιο κοντινά μου άτομα σε αυτή την φωτογράφιση. Αυτές οι εικόνες είναι σαν μία “high fashion” εκδοχή του πώς θα περνούσα μία ημέρα με τους ανθρώπους που αγαπώ πιο πολύ» – Whitney Peak

«Αγαπώ τη CHANEL 22. Την αγαπώ, την αγαπώ! Είναι εξαιρετική επειδή είναι τόσο απίστευτα βολική. Η Gabrielle Chanel δόξασε την πρακτικότητα και αυτή είναι μία πρακτική CHANEL τσάντα για το 2022, χωράει ακόμη και ένα λάπτοπ! Η τέλεια μέρα με την CHANEL 22 τσάντα μου θα ήταν μία παρέα με τα αγαπημένα μου πρόσωπα, μία μέρα δίχως υποχρεώσεις αλλά γεμάτη με πολλές συζυτήσεις, αγκαλιές, βόλτες, φαγητό και γέλιο» – Margaret Qualley

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below