Μερικές χαρακτηριστικές τάσεις της δεκαετίας των 00’s, τις βλέπουμε φέτος να επιστρέφουν και το απολαμβάνουμε ιδιαίτερα. Πρώτον, ο Dior έφερε πίσω την Saddle bag και στη συνέχεια o Fendi επανασχεδίασε την baguette του.

Και τώρα η cult μάρκα By Far λανσάρει μια τσάντα εμπνευσμένη από έναν από τους αγαπημένους μας τηλεοπτικούς χαρακτήρες όλων των εποχών: τη Rachel Green.

Πίσω στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αν ζητούσατε μια «Ρέιτσελ», θα παίρνατε ένα πλούσιο κούρεμα με πολλά layers. Αλλά στα τέλη του 2018, θα πάρετε μια πανέμορφη, κομψή και minimal τσάντα ώμου.

Διατίθεται στο Net-A-Porter, και η περιγραφή της λέει: «Θα είχατε δίκιο αν σκεφτόσαστε ότι η τσάντα Rachel της BY FAR έχει μια cool αίσθηση της δεκαετίας του ’90 – η σχεδίαση εμπνέεται από τη ντουλάπα του χαρακτήρα της Jennifer Aniston στην τηλεοπτική σειρά “Τα φιλαράκια”. Εχει τέλειο μέγεθος για να μεταφέρει τα απαραίτητα και διαθέτει ένα μικρό αποσπώμενο λουράκι.

Και πράγματι βλέποντάς την θυμόμαστε την περίοδο κατά την οποία η Rachel δούλευε στον Ralph Lauren, φορώντας άψογη ραπτική και απλές τσάντες ώμου όπως αυτή.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below