Όσο κι αν μας αρέσει να ανακαλύπτουμε τις νέες τάσεις που διαμορφώνουν το στυλ της κάθε σεζόν, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε την αξία και ορισμένων στοιχείων που έχουν πραγματικά αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου, όπως οι κλασικές πλέον και αγαπημένες μπότες Ugg.

Oι Ugg εγκαταστάθηκαν στην γυναικεία γκαρνταρόμπα χρόνια πριν και έκτοτε δεν έχουν χάσει τη θέση τους στο βάθρο. Ποιο είναι το μυστικό τους; Η απλότητα και ζεστασιά. Πολλοί μπορεί ακόμα να τις συνδέουν στο μυαλό του με τις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν όλες οι σταρ από την Kate Moss μέχρι τη Sienna Miller και την Paris Hilton τις φορούσαν φανατικά αλλά οι Ugg έχουν καταφέρει μετά από όλα αυτά τα χρόνια να διατηρήσουν τη δημοτικότητα και το πιστό κοινό τους.

Ακολουθώντας το μοναδικό πνεύμα και τη διάθεση της, τώρα η UGG παρουσιάζει μια επετειακή συλλογή που αναβιώνει κλασσικά σχέδια της που έχουν τόσο αγαπηθεί.

Με έμπνευση από τις Classic Short II, Classic Mini II και Nuemel, η συλλογή περιλαμβάνει 13 σχέδια μέσα από μια νέα εξελιγμένη ματιά.

Η Classic boot μεταμορφώνεται στην Classic Femme Mini και την Classic Femme Short σε suede, με πλατφόρμα, μάλλινη επένδυση και ανθεκτική σόλα. Εμπνευσμένη από το τολμηρό, fashion forward στιλ του San Francisco, η UGG μεταμόρφωσε την Classic bootκαι στην προχωρημένη Classic μπότα.

 

 

Classic Femme mini
Classic Femme short
Classic Mini
Classic Short II

Το Classic Boom συνδυάζει το sneakerμε την μπότα για νεανικές εμφανίσεις, ενώ το Classic Boom Buckle με την πλεκτή λεπτομέρεια χαρίζει μοναδικό στυλ. Το Classic Boom συνδυάζει το sneaker με την μπότα για νεανικές εμφανίσεις, ενώ το Classic Boom Buckle με την πλεκτή λεπτομέρεια χαρίζει μοναδικό στυλ.

Classic Boom Buckle

 

Classic Boom
Classic Rebel Biker Short
Classic Rebel Biker Mini

#UGGLIFE

Για να γιορτάσει την επετειακή συλλογή της η Ugg παρουσιάζει μια νέα παγκόσμια καμπάνια με πρωταγωνιστές τους SlickWoods, Kim Gordon, Luka Sabbat, Paloma Elsesser, Sasha Laneκ.ά., η οποία επικεντρώνεται σε ανθρώπινες σχέσεις που στηρίζουν, προκαλούν και εμπνέουν!

Η UGG πιστεύει στη σπουδαιότητα της οικογένειας, γιατί σου δίνει το κουράγιο να είσαι ο εαυτός σου! Με την καμπάνια #UGGLIFE τιμά τη  φιλία, το θεσμό της οικογένειας και την αγάπη τους».

Τηλέφωνο Κεντρικής Διάθεσης: 211 10 88 400

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below