Η βασίλισσα Λετίσια έβαλε την τελευταία πινελιά στο επίσημο ταξίδι της στη Γερμανία με ένα κόκκινο δερμάτινο σύνολο από την Hugo Boss, μια από τις αγαπημένες της μάρκες.  Mετά από μερικές μέρες στο Βερολίνο, η Λετίσια επέλεξε να φορέσει μια κόκκινη pencil φούστα σε μίντι μήκος και ένα ασορτί τζάκετ, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο μια τσάντα και γόβες Magrit . Τα σκουλαρίκια από ροζ χρυσό 18 καρατίων, διαμάντια και ρουμπίνια είναι από την Gold & Roses και είναι διαθέσιμα για αγορά στην ιστοσελίδα της ισπανικής εταιρείας.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τη βασίλισσα με την εν λόγω φούστα αφού την είχε φορέσει για πρώτη φορά το 2019 σε μια τόσο επιτυχημένη εμφάνιση που, λιγότερο από μια μέρα αργότερα, η Meghan Markle φόρεσε την ίδια, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο Κάστρο του Windsor. Το 2020, η μονάρχης φόρεσε και πάλι τη φούστα, αν και πάλι χωρίς το σακάκι που τώρα επέλεξε για το ταξίδι της στη Γερμανία.

Αυτο είναι, για άλλη μια φορά, ένα παράδειγμα της ικανότητας της βασίλισσας να μεταφέρει τις τάσεις της στιγμής από την πασαρέλα στην πραγματική ζωή. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι το δέρμα (σε total look έκδοση), αλλά θα μπορούσε να είναι οι εσπαντρίγιες ή η ολόσωμη φόρμα. Όμως η βασίλισσα της Ισπανίας όχι μόνο μας εμπνέει να δημιουργήσουμε καθημερινά σύνολα, αλλά μας προσφέρει και διαφορετικές επιλογές που βασίζονται στο ίδιο βασικό κομμάτι, όπως αυτή η κόκκινη δερμάτινη φούστα, παίζοντας πάντα με τα αξεσουάρ.

 

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below