Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ, που σημαίνει ότι η εποχή της εσπαντρίγιας έχει έρθει. Tο τέλειο δηλαδή στυλ παπουτσιών για τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και για άπειρους λόγους. Είναι άνετες ακόμη και όταν είναι ψηλές και μπορούν να φορεθούν ακόμα και στο γραφείο. Είναι casual αλλά τα σωστά στυλ και με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να φορεθούν και σε μια πιο επίσημη περίσταση, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεσαι μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια για τις αποδράσεις σου τα επόμενα Σαββατοκύριακα.

Επιπλέον είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό στυλ παπουτσιών των royalties και κάθε σεζόν μας χαρίζουν την έμπνευση που χρειαζόμαστε για το πώς να τις φορέσουμε.

Splash News

Xθες, η Βασίλισσα Λετίσια μαζί με τον Βασιλιά Φελίπε VI της Ισπανίας επισκέφτηκαν το κέντρο Consejo Superior de Deportes Facilities, όπου συναντήθηκαν με αρκετούς αθλητές. Η Λετίσια επέλεξε να φορέσει μια φαρδιά λευκή παντελόνα με μήκος έως τον αστράγαλο και το αντίστοιχο λευκό σακάκι πάνω από ένα μπεζ πουά τοπ.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, ένα άνετο στυλ στα παπούτσια που επιλέγει κάθε καλοκαίρι και η Kate Middleton και η Meghan Markle, επέλεξε ένα ένα κομψό, ίσιο χτένισμα για τα μαλλιά της κι ελάχιστα αξεσουάρ.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below