Mε τις νοσταλγικές τάσεις στη μόδα να ανακυκλώνονται συνεχώς, έρχονται στιγμές που νιώθουμε την ανάγκη να φορέσουμε κάτι που δείχνει και δίνει την αίσθηση του εντελώς νέου. Η μόδα όμως κάνει κύκλους, και πολλές φορές η προσκόλληση σε μια κλασική τάση τείνει να είναι πιο δημοφιλής από ό, τι ο πειραματισμός με μια καινούρια. Κι ενώ πάντα αγαπάμε ένα κλασικό ρούχο, ένα καινοτόμο κομμάτι θα πρόσφερε σίγουρα μια αναζωογονητική αλλαγή στην γκαρνταρόμπα μας, ειδικά τώρα που o χειμώνας πλησιάζει.

Η απάντηση στις ενδυματολογικές ανησυχίες μας αυτή τη σεζόν, έρχεται με την πιο πρόσφατη εμφάνιση της Βασίλισσας Λετίσια.

SplashNews.com

 

Η Βασίλισσα της Ισπανίας η οποία δεν κάνει το παραμικρό λάθος σε σχέση με τη μόδα εμφανίστηκε χθες στα Friendship Awards 2019 στη Μαδρίτη.

Για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μεταξωτό κρουαζέ πουκάμισο, και το συνδύασε με μια μίντι ασύμμετρη φούστα στις αποχρώσεις του γκρι. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι κλασικές, στιλέτο γόβες.

 Tα ασύμμετρα μήκη στις φούστες κολακεύουν και επιμηκύνουν τα πόδια ενώ ταιριάζουν απίστευτα με απλά και μίνιμαλ κομμάτια γεγονός που τις καθιστά πολύ εύκολες στους συνδυασμούς τους. Eπιπλέον, το νέο αυτό στυλ έχει αρχίσει να εμφανίζεται στις νέες συλλογές των αγαπημένων μας brands και σε έναν απεριόριστο αριθμό παραλλαγών, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα θα βρεις μία να ταιριάζει στο δικό σου στυλ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below