Aν υπάρχει ένα πράγμα που η Victoria Beckham κάνει καλά, αυτό είναι το βραδινό ντύσιμο. Μεγάλη οπαδός του μικρού μαύρου φορέματος, των κομψών κοστουμιών – και για να μην αναφέρουμε των ψηλοτάκουνων – η VB δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει το παραμικρό λάθος στις επίσημες και μη- εμφανίσεις της.

Έτσι, ειδικά για την εποχή των Χριστουγέννων, η σχεδιάστρια λάνσαρε μια ολοκαίνουργια σειρά, που είναι γεμάτη με πούλιες, λάμψη και δαντέλα. Υπάρχει όμως ένα φόρεμα συγκεκριμένα, το οποίο δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε, και αυτό είναι το “Embroidered Bustier Midi”.

Το εντυπωσιακό φόρεμα έχει ένα bandeau κόψιμο και συνδυάζει μια απλή, στράπλες σιλουέτα με ένα λαμπερό, κεντημένο με παγιέτες μπούστο το οποίο είναι ορατό μόνο από την πίσω πλευρά η οποία φτάνει πολύ χαμηλά στην πλάτη.

 

“Φρέσκο και ρευστό, το στράπλες, #VBAW19 φόρεμά μου προσφέρει ένα δραματικό φινίρισμα για το βράδυ. X VB ” έγραψε η ίδια στο Instagram στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below