Μπορεί να έχει σχεδιάσει μερικά από τα ωραιότερα παντελόνια για το φθινόπωρο του 2019, αλλά στον πυρήνα του brand της Bικτόρια Μπέκαμ, εξακολουθούν να βρίσκονται τα φορέματα. Τα πρώτα σόου της ήταν γεμάτα με στυλ που αγκαλιάζουν το σώμα και ογκώδη midi φορέματα που υπόσχονταν να χαρίσουν στους κατόχους τους μια αίσθηση της ίδιας της Μπέκαμ. Τώρα, 10 χρόνια αργότερα, η σχεδιάστρια φέρνει πίσω μερικές από τις αγαπημένες της σιλουέτες με μια capsule συλλγή που είναι διαθέσιμη προς πώληση στην ιστοσελίδα της.

“Κάθε ένα από αυτά τα φορέματα σημαίνει κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα, και υπάρχει ένας λόγος πίσω από το καθένα», λέει η ίδια. «Δουλέψαμε πολύ σκληρά σαν ομάδα έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε μια επιλογή από φορέματα ειλικρινή, οργανική και πολύ Βικτόρια Μπέκαμ. Ναι, πλεον έχουμε προχωρήσει σε μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα, αλλά η πελάτισσά μας θέλει ακόμα φορέματα από εμάς. ”

Πρόκειται για μια συλλογή από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Μπέκαμ όμως σύμφωνα με την ίδια το ωραιότερο είναι ένα μεταξωτό σατέν φόρεμα στο χρώμα του κερασιού το οποίο αποκαλύπτει σαγηνευτικά την πλάτη:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below