H Chanel Boy είναι αγαπημένη των It-girls και η 2.55 ένα από τα πιο κλασικά και διαχρονικά αξεσουάρ στην ιστορία της μόδας, τώρα όμως υπάρχει ένα νέο Chanel στυλ στον ορίζοντα και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές.

Η Chanel 19, είναι η ολοκαίνουργια τσάντα του γαλλικού οίκου κι έχει ήδη εντοπιστεί στα χέρια των πιο κομψών influencers.

To νέο αυτό στυλ, δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στη Chanel 2.55 (η οποία κατασκευάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 1955), και πήρε το όνομά της από το έτος σχεδιασμού της ενώ έχει την χαρακτηριστική καπιτονέ υφή του οίκου. Επιπλέον, η Chanel 19 είναι μια από τις τελευταίες τσάντες που έκαναν το ντεμπούτο τους υπό την δημιουργική κατεύθυνση του Karl Lagerfeld, αφού παρουσιάστηκε στην πασαρέλα της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 19 μόλις λίγες εβδομάδες μετά το θάνατό του. Και αν και αυτό δεν είναι αρκετό για να σε κάνει να τη θέλεις, ο κομψός σχεδιασμός της σίγουρα θα σε πείσει.

H 19 περιλαμβάνει όλα τα κλασικά στοιχεία μιας τσάντας Chanel – όπως ένα μεταλλικό CC κούμπωμα και ένα λουράκι αλυσίδας – αλλά έρχεται σε φωτεινά καινούργια χρώματα και με μια μαλακή δομή.

View this post on Instagram

Saturday Suit

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Η Pernille Teisbaek , η Lucy Williams και η Aimee Song είναι μόνο μερικές από τις υπερήφανες κατόχους της μέχρι στιγμής και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ποθητά αντικείμενα του 2020.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below