Αυτή η σεζόν σηματοδοτεί μια αλλαγή στην αγορά υποδημάτων, η οποία δε μοιάζει με οτιδήποτε έχουμε δει στο παρελθόν. Τα στυλ του περασμένου έτους ήταν ποικίλλα, με τις καουμπόικες μπότες, τις μπότες πεζοπορίας, τις κροκό ή εκείνες με ύψος πάνω από το γόνατο, να αγωνίζονται για την πρώτη θέση στα ράφια των παπουτσιών μας.

Αυτή τη σεζόν όμως, ενώ ακόμα νωρίς, προβλέπουμε μια μικρότερη σειρά επιλογών για να διαλέξουμε.

info@imaxtree.com

Η φθινοπωρινή σεζόν του 2019 θα είναι μια τολμηρή εποχή όπου οι πλατφόρμες και χοντρές σόλες θα υπερισχύουν σε σχέση με τα στιλέτο και τα τετράγωνα τακούνια του περασμένου φθινοπώρου.

info@imaxtree.com

Κι ενώ τα χοντρά στυλ είχαν σχεδιαστεί αποκλειστικά για πρακτικούς λόγους, τώρα βλέπουμε τα brands απλά να συνδυάζουν τη μόδα και τη λειτουργικότητα, λανσάροντας μπότες και ankle boots με ογκώδεις σόλες.

info@imaxtree.com

Kανονικά για να ανήκουν στην κατηγορία την οποία περιγράφουμε οι καινούριες μας μπότες θα πρέπει να έχουν τρακτερωτές σόλες, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των Dr.Martens και των Timberland. Σήμερα όμως θα είμαστε λίγο πιο επιεικείς, έτσι ώστε να συμπεριλάβουμε όλες τις platform boots της σεζόν.

Δες εδώ μερικά από τα αγαπημένα μας ζευγάρια:

Burberry

Stella McCartney

 

 

Doc.Martens
Zara
Βershka

 

Mango

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below