Ένα πράγμα είναι σίγουρο, οι Dolce & Gabbana γνωρίζουν τη μαγική φόρμουλα για να δημιουργήσουν ένα πολυπόθητο αξεσουάρ. Οι Stefano Gabbana και Domenico Dolce μετέτρεψαν ακουστικά σε στέμματα διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski, στη συνέχεια τα γυαλιά ηλίου ηλιου τους  σε αντικείμενα συζήτησης και τώρα στρέφουν την προσοχή όλων στις τσάντες τους. Είναι επίσημο, οι Ιταλοί σχεδιαστές έκαναν και πάλι το θαύμα τους. Εύστοχα αποκαλούμενη “Bag Devotion”, η νέα αυτή δομημένη τσάντα ώμου έχει ήδη εμφανιστεί στα χέρια των πιο high profile γυναικών.

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

Εκανε την είσοδό της στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου τον Φεβρουάριο και καθώς η βιομηχανία της μόδας κοιτάει πάντα στο μέλλον (αν και σπάνια περισσότερο από έξι μήνες μπροστά), δεν είναι ασυνήθιστο οι σχεδιαστές να πειραματίζονται στην πασαρέλα, κανείς όμως δεν περίμενε ότι ο ιταλικός οίκος θα χρησιμοποιούσε τέτοιου είδους  μοντέλα για να παρουσιάσει την τελευταία προσθήκη στην αυτοκρατορία αξεσουάρ Dolce & Gabbana. Τοποθετημένη επάνω σε drones, η τσάντα πετούσε πάνω από το show του οίκου για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2018.

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

Αυτή η υψηλής τεχνολογίας παρουσίαση μπορεί να έκανε αίσθηση στον Τύπο αλλά φαίνεται ότι η αφοσίωση σε αυτήν έγινε αισθητή και στον πραγματικό κόσμο -οι Naomi Campbell, Ashley Graham, Eva Herzigova και  Lady Kitty Spencer (η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana ) έχουν εμφανιστεί ήδη με αυτήν. Η εν λόγω τσάντα, η οποία διατίθεται σε δύο στυλ, είτε με χειρολαβή είτε με ιμάντα ώμου, έχει ένα περίτεχνο κούμπωμα σε σχήμα καρδιάς, το οποίο φέρει το λογότυπο DG της μάρκας στο κέντρο προσθέτωντας έξτρα πολυτέλεια στο αξεσουάρ.

Getty Images
Getty Images
Splash News

A post shared by Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below