Αν ο Mr. Big έβαζε στην Carrie, αυτήν την ταινία και όχι κάποια ασπρόμαυρη της δεκαετίας του ’20 στην τελευταία ταινία του Sex and the City είμαστε σίγουρες ότι δεν θα είχαν τσακωθεί που μένουν στο σπίτι. Ποιος fashion lover άλλωστε δεν θα ήθελε να μάθει τα πάντα για τη ζωή και την καριέρα του Manolo Blahnik;

Η ταινία «Manolo Blahnik: The Boy Who Made Shoes for Lizards» περιλαμβάνει συνεντεύξεις μεγάλων ονομάτων του χώρου της τέχνης και της μόδας, όπως ο Isaac Mizrahi, η Paloma Picasso, το γνωστό supermodel Karlie Kloss αλλά και η Candace Bushnell, η παραγωγός του Sex and the City. «Είναι ο βασιλιάς των παπουτσιών», λέει χαρακτηριστικά η Naomi Campbell στο τρέιλερ, ενώ η Anna Wintour δηλώνει πως δεν θυμάται την τελευταία φορά που φόρεσε παπούτσια άλλου σχεδιαστή. Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε επίσης και την pop star Rihanna, να αστειεύεται με το σχεδιαστή για το πόσο οι άντρες τον αντιπαθούν μια και οι γυναίκες αγαπούν πιο πολύ τα παπούτσια του από τους συζύγους τους.

Credits: Insatgram @manoloblahnikhq

Θα έχουμε όμως την ευκαιρία να γνωρίσουμε και τη ζωή του γνωστού σχεδιαστή παπουτσιών με τη ματιά του σκηνοθέτη Michael Roberts. «Γνωρίζω τον Μanolo εδώ και πάνω από 30 χρόνια, μπορώ να πω ότι είναι μία πολυδιάστατη πνευματική και ρομαντική προσωπικότητα. Το συναρπαστικό μυαλό και η έξυπνη δουλειά του είναι κατάλληλα για το ψυχαγωγικό σινεμά», λέει χαρακτηριστικά.

Credits: Instagram @manoloblahnikhq

Ο 74χρονος σχεδιαστής, στον οποίο αποδίδουν την αναβίωση του τακουνιού στιλέτο τη δεκαετία του ’70, αποκαλύπτει ότι ξεκίνησε να φτιάχνει μικρά παπούτσια για σαύρες στα παιδικά του χρόνια και ότι «τίποτα δεν τον κάνει πιο χαρούμενο από το να περνά χρόνο στα εργοστάσια, όσο θλιβερό κι αν ακούγεται αυτό»

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη στις 15 Σεπτεμβρίου και μία εβδομάδα αργότερα θα προβληθεί στο Λος Άντζελες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below