Μια εικόνα της Naomi Campbell που βγαίνει από ένα αεροπλάνο, κρατώντας μια αποσκευή Louis Vuitton (συμπεριλαμβανομένης της πρώτης baby blue τσάντας με το μονόγραμμα του οίκου) έχει γίνει, προς έλλειψη καλύτερης λέξης, iconic. Έτσι, αυτή την εβδομάδα οι δύο άμεσα εμπλεκόμενοι, “συναντήθηκαν” για να πουν την ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογραφία.

Μιλώντας για τη φωτογραφία, το 1998, πριν από την πρώτη επίδειξη του Marc Jacobs για την LV, όπου κατείχε τη θέση του creative director μέχρι το 2014, η Naomi Campbell – μαζί με άλλα μοντέλα – θυμήθηκε πως είχαν “κολλήσει” στο Μιλάνο, αφήνοντας τον σχεδιαστή χωρίς μοντέλα για την επίδειξή του.

Το στιγμιότυπο συνέβη τη δεκαετία του ’90 και ο κόσμος της μόδας ήταν très glam. Έτσι ο Jacobs δεν έκανε τίποτα άλλο από να στείλει ένα ιδιωτικό jet, γεμάτο με αποσκευές του οίκου, για να μεταφέρει την Campbell και τα άλλα μοντέλα στο Παρίσι. Το supermodel έπειτα εξήγησε ότι ζήτησε να φωνάξουν τους παπαράτσι “έτσι ώστε να μπορούν να τις φωτογραφίσουν με τις αποσκευές τoυ οίκου Louis Vuitton”.

Επιπλέον, ο Αμερικανός σχεδιαστής εξήγησε: “Αυτή ήταν μια υπέροχη εικόνα. Φαινόταν σαν μια από αυτές τις iconic και υπέροχες φωτογραφίες από τη δεκαετία του ’50 ή του ’60. ”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below