Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που πραγματικά τους αρέσει η παραμονή της Πρωτοχρονιάς και οι υπόλοιποι εμείς. Όμως, μετά από μια τόσο μονότονη όσο και τρομακτική χρονιά, ποιος δεν είναι ενθουσιασμένος που το 2020 επιτέλους φεύγει και δεν δίνει στο 2021 ένα μεγάλο θερμό καλωσόρισμα;

Ακόμα, και αν φέτος δεν υπάρχει εορταστική ατμόσφαιρα, ούτε και πάρτι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ντυθούμε. Φέτος μάλιστα έχουμε την ελευθερία να κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και η Carrie Bradshaw είναι η απόλυτη έμπνευσή μας.

©SEX AND THE CITY

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και η Carrie απογοητευμένη, κοιμάται πολύ πριν από τα μεσάνυχτα. Ξυπνά από ένα τηλεφώνημα της Μiranda, η οποία είναι επίσης στο σπίτι μόνη της αφού είχε χωρίσει με τον Steve. Tότε η Carrie παίρνει την αυθόρμητη απόφαση να επισκεφτεί τη Miranda μέσα στη χιονοθύελλα για να της δείξει ότι δεν είναι μόνη. Το πιο αξιοσημείωτο όμως σε όλα αυτά ήταν το σύνολο που φόρεσε τελευταία στιγμή η Carrie.

Αρχικά περιελάμβανε πιτζάμες- το νέο hero-item της γκαρνταρόμπας μας. Στη συνέχεια έριξε επάνω της ένα πλούσιο γούνινο παλτό, δερμάτινα γάντια, λευκά stilettos (ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια είναι μάλλον πιο κατάλληλο για φέτος), μια σειρά πέρλες και ένα λαμπερό σκουφάκι με ασορτί τσάντα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
©SEX AND THE CITY

Εύκολο αλλά επιβλητικό, το look για την παραμονή Πρωτοχρονιάς της Carrie μπορεί να χρειάζεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να φορεθεί (υποθέτοντας ότι έχουμε ήδη ένα λαμπερό σκουφάκι), και το μόνο που του λείπει για να γίνει ιδανικό για το 2020 είναι μια μάσκα προστασίας.