Τα δαχτυλίδια είναι από τα πιο cool αξεσουάρ που μπορείς να επιλέξεις για να αναβαθμίσεις εύκολα μια εμφάνιση. Την ίδια στιγμή, το layering είναι μια τάση που αξίζει να δοκιμάσεις, καθώς αναδεικνύει αμέσως το προσωπικό σου στυλ, άλλωστε, το layering δεν αφορά μόνο τα ρούχα.

Κι ενώ μπορεί να  πιστεύεις ότι είναι εύκολο, μόλις ξεκινήσεις να το δοκιμάζεις στην πράξη θα συνειδητοποιήσεις ότι χρειάζεται κάποιου είδους μαεστρία για να φανεί κομψό και όχι τυχαίο το αποτέλεσμα.

Παρακάτω θα βρεις όλα τα βήματα για να επιτύχεις το απόλυτο layering στα δαχτυλίδια.

 

Μην ξεχνάς το προσωπικό σου στυλ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pomellato (@pomellato)


Υπάρχουν πολλά είδη δαχτυλιδιών για να διαλέξεις και το πιο βασικό είναι η επιλογή να γίνεται με βάση το προσωπικό σου στυλ. Επομένως, αν αγαπάς το μινιμαλισμό, επίλεξε μικρά, κομψά δαχτυλίδια με καθαρές γραμμές – αλλά αν προτιμάς κάτι πιο εντυπωσιακό, μπορείς να αναζητήσεις σχέδια που είναι πιο ενδιαφέροντα και μεγαλύτερα.

Βρες το μέγεθός σου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BVLGARI Official (@bulgari)


Αν διαπιστώσεις ότι βρίσκεσαι μεταξύ δύο μεγεθών, είναι καλύτερα να επιλέξεις το μεγαλύτερο. Αν διαπιστώσεις ότι το δαχτυλίδι σου έχει γίνει πιο σφιχτό με την πάροδο του χρόνου, επισκέψου έναν επαγγελματία κοσμηματοπώλη.

Δυστυχώς, τα δαχτυλίδια βολφραμίου και τα milgrain δεν μπορούν να αλλάξουν το μέγεθος τους τις περισσότερες φορές. Το βολφράμιο είναι γενικά πολύ δύσκολο να υποστεί μεταποιήση και παρόλο που μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος του milgrain, οι αλλαγές θα είναι ορατές.

Layering στα δαχτυλίδια

Είναι καλύτερο να μοιράσεις τα δαχτυλίδια σε όλα τα δάχτυλα για να δημιουργήσεις ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Το layering μπορεί να επιτευχθεί μόνο με δαχτυλίδια παρόμοιου τύπου. Προσοχή, μην ξεχνάς ότι τα αξεσουάρ με πολύτιμους λίθους δεν είναι καλό να φοριούνται με άλλα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LAUREN (@laurenrubinski)


Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι για να επιτύχεις το layering χωρίς ιδιαίτερο κόπο ακολουθώντας κάποιους κανόνες. Ένας καλός κανόνας που πρέπει να θυμάσαι είναι “less is more”. Άλλωστε τονίσαμε και παραπάνω ότι η ισορροπία είναι το παν! Επιπλέον οι αποχρώσεις είτε πρόκειται για χρυσό, rose gold ή ασήμι, είναι ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας. Γι’ αυτό φρόντισε να βρεις έναν συνδυασμό χρωμάτων που κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας σου. Η αγορά δαχτυλιδιών από τον ίδιο σχεδιαστή ή μάρκα θα σε βοηθήσει επίσης να διατηρήσεις την εμφάνισή σου ομοιόμορφη.

Τελευταίος αλλά πολύ σημαντικός κανόνας είναι να υπολογίζεις σωστά τη δύναμη που έχει η υφή, το σχήμα ή τα μέταλλα του εκάστοτε δαχτυλιδιού. Δεν ταιριάζουν όλα με όλα!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below