Όταν ένα Prada installation εμφανίστηκε στη μικρή πόλη Μάρφα του Τέξας τo 2005, το τοπίο άλλαξε εντελώς. Ξαφνικά η απομακρυσμένη περιοχή με τους λιγότερους από 2000 κατοίκους, έγινε προορισμός για τους οπαδούς της μόδας σχεδόν από τη μια μέρα στην άλλη. (Ακόμη και η Μπιγιονσέ το επισκέφτηκε). Τώρα, το ίδιο μακρινό Prada κατάστημα είναι και πάλι στο επίκεντρο  – αυτή τη φορά μέσω της μεγαλύτερης τηλεοπτικής εκπομπής της Αμερικής, The Simpsons.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή, η οικογένεια κάνει μια στάση στην εγκατάσταση Prada Marfa σε ένα οδικό ταξίδι στο Τέξας. Όταν η Mαρτζ βλέπει το πολυτελές κατάστημα στον ορίζοντα, αμέσως βγαίνει από το αυτοκίνητο. «Prada! Στη μέση του πουθενά; “Η Λίσα αμέσως διορθώνει τη μητέρα της. “Αυτό δεν είναι πραγματικό κατάστημα, είναι art installation!” Εν τω μεταξύ, ο Χόμερ πηγαίνει πίσω από το κατάστημα για να κάνει την ανάγκη του. Η λογική του; “Είναι στην πλαινή πλευρά του δρόμου, έτσι εξ ορισμού είναι μια τουαλέτα.” Δεν είναι και άδικη παρατήρηση.

Η Prada Marfa παραμένει πόλος παγκόσμιας έλξης στην πραγματική ζωή, αν και η δόξα της σίγουρα έχει ξεθωριάσει. Δημιουργήθηκε το 2005 από τους σκανδιναβούς καλλιτέχνες Michael Elmgreen και Ingar Dragset με την ευλογία της Miuccia Prada, είναι μια «συγχώνευση pop και land art», κι έκτοτε έχει γίνει επανειλλημένα στόχος βανδαλισμών. Ένα περιστατικό το 2014 άφησε τους τοίχους βαμμένους με μπλε χρώμα και καλυμμένους με αφίσες. Αρχικά, η Prada διέθεσε παπούτσια και τσάντες για τις βιτρίνες, αν και αργότερα κλάπηκαν. (Τα αντικείμενα έχουν πλέον αντικατασταθεί και τους έχουν τοποθετηθεί συσκευές ασφαλείας.) Όσο για την shopping εμπειρία των Simpsons; Βρήκαν το κατάστημα σε παρθένα κατάσταση, πλήρως εξοπλισμένο με τσάντες και παπούτσια, ένα χώρος λιανικής πώλησης φτιαγμένος στον παράδεισο των καρτούν.