Σαλοπέτα: ένα χρηστικό και άνετο ρούχο φτιαγμένο από βολικό ύφασμα επέστρεψε από τη δεκαετία του ’90 για να κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Ανεξάρτητα από τη χρηστικότητα, η σαλοπέτα είναι ένα από τα λίγα διαχρονικά κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις αυτή τη σεζόν.

Είτε θέλεις να πας επίσκεψη σε κάποιο σπίτι ή να δεις για 100η φορά τα Φιλαράκια ή ακόμα κι αν έχεις σκοπό, τώρα που ανοίγει η εστίαση, να βγεις για καφέ μαζί με τους φίλους σου, οι τζιν σαλοπέτες είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για όλες εμάς που έχουμε συνηθίσει να φοράμε φόρμες εδώ και ένα χρόνο και δεν μπορούμε να αποχωριστούμε, πλέον, την άνεση στις εξόδους μας.

Ξέχασε την ugly εκδοχή τους – ξέρεις τα υπερμεγέθη στυλ με περιέργα σκισίματα μιας άλλης εποχής – και καλωσόρισε το νέο κύμα που περιλαμβάνει στένη μέση, μονοχρωμία, εύκαπτα υφάσματα και ποικιλία μεγεθών, ειδικότερα στο κάτω μέρος.

Για να σε διευκολύνουμε, δημιουργήσαμε μια λίστα με τις καλύτερες σαλοπέτες της αγοράς που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Μας ευχαριστείς αργότερα!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
Ulla Johnson | Net-à-porter

 

Mango

 

Asos

 

Gap

 

H&M

 

H&M