Η αγάπη της Carrie Bradshaw για τα Manolo Blahniks είναι γνωστή σε όλους, και δεν υπάρχει κανένας οπαδός του Sex and the City που δεν γνωρίζει την αδυναμία της πρωταγωνίστριας για τις πολυτελείς δημιουργίες του δημοφιλούς σχεδιαστή παπουτσιών. Υπάρχει όμως, ένα συγκεκριμένο ζευγάρι, που κέρδισε την ίδια και την καρδιά του κοινού: οι εμβληματικές μπλε σατέν γόβες με την κρυστάλλινη καρφίτσα.

Είναι τα Manolos που θα σφραγίσουν την ιστορία αγάπης της με τον Μr. Big παίρνοντας τη θέση του δαχτυλιδιού αρραβώνων. Για τη δημιουργία τους, ο Manolo Blahnik εμπνεύστηκε από το πάθος του για τα λαμπερά αξεσουάρ και από την αισθητική της οικογένειας Βοναπάρτη. Και τώρα, προς έκπληξη των θεατών που περιμένουν με ενθουσιασμό τη νέα σεζόν, νέα πλάνα από το σετ δείχνουν την ηρωίδα μας με αυτές τις γόβες. Μια διπλή έκπληξη, η οποία αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες ότι η Carrie δεν θα φοράει πλέον την αγαπημένη της μάρκα παπουτσιών, και η οποία ταυτόχρονα αποκαλύπτει μια νέα προσέγγιση στην τηλεοπτική σειρά: εάν η Carrie Bradshaw ανακυκλώνει τα αξεσουάρ της τότε μπορούμε επίσημα να καλωσορίσουμε μια πιο βιώσιμη μόδα.

Εκτός από τα παπούτσια, το νέο look της περιλαμβάνει επίσης μια καρφίτσα σε σχήμα τριαντάφυλλου – υπογεγραμμένη από την Chanel – την οποία η Carrie φορούσε την τρίτη σεζόν επάνω σε ένα γούνινο παλτό.

Η Carrie συνδύασε τα δύο αξεσουάρ με ένα λευκό σακάκι, ένα ασύμμετρο πουκάμισο με κουμπιά, μια πράσινη ζιπ κιλότ και μια πραγματικά κομψή σατινέ μίνι τσάντα.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below